In the media

Nieuwsblad

“De roze wolk waarop ze zat, is zwart geworden”: Anne-Lies springt in de bres voor pas bevallen vriendin Celine die huis moet verlaten na brand

02 Sep 2022

AVELGEM/ZWEVEGEM - Anne-Lies Vanbecelaere uit Heestert heeft haar goed hart laten spreken: ze springt in de bres voor vriendin Celine en haar partner Kevin van wie de woning donderdagmiddag onbewoonbaar is geworden na een uitslaande brand in hun garage. Samen met enkele vriendinnen zet Anne-Lies nu een steunactie op de slachtoffers te helpen.

Nieuwsblad
Nieuwsblad

Garage afgebrand en woning beschadigd: bewoners zoeken tijdelijk ander onderkomen

01 Sep 2022

OUTRIJVE - Bij een uitslaande brand in de Korenstraat in Outrijve is een garage volledig uitgebrand. Vermoedelijk ontstond het vuur nabij de wasmachine en de droogkast die er stonden. Ook de woning liep schade op: de bewoners moeten voor minstens één nacht een ander onderkomen zoeken.

Nieuwsblad
Het Laatste Nieuws

Woning gezin met pasgeboren baby onbewoonbaar na felle brand

01 Sep 2022

OUTRIJVE - In de Korenstraat in Outrijve is deze namiddag rond 14.15 uur een zware brand uitgebroken in een woning van een jong gezin. De mama was nog maar gisteren thuis gekomen met haar pasgeboren zoontje. De woning is onbewoonbaar, maar het gezin raakte niet gewond.

Het Laatste Nieuws