In de media

Het Laatste Nieuws

Laatste wens van terminaal zieke mama Melissa (35) in vervulling: “Blij dat ik mijn zonen nog eens zag voetballen”

24 Oct 2021

ZWEVEZELE/LICHTERVELDE/ARDOOIE - Nog één wens had de terminaal zieke Melissa Dezitter (35) uit Zwevezele: haar zonen Rhûne (16) en Senne (13) nog één keer het beste van zichzelf zien geven op het voetbalveld. De Zwevezeelse brandweer zette alles op alles zodat Melissa zaterdag vanuit haar ziekbed zag hoe Senne samen met de U15 van KSKV Zwevezele met 3-1 won van KVC Ardooie, een match waarbij Rhüne scheidsrechter van dienst was. “Dit doet zo’n deugd. Niet alleen om mijn jongens aan het werk te zien, maar ook om deel uit te maken van de ambiance”, aldus Melissa.

Het Laatste Nieuws
Krant van West Vlaanderen

Steunactie van kracht voor terminaal zieke Melissa Dezitter

21 Oct 2021

Melissa Dezitter (35) is ernstig ziek. De behandelende dokters krijgen de kanker niet onder controle en Melissa kreeg te horen dat ze uitbehandeld is. Haar mama Betty richtte een crowdfunding op.

Krant van West Vlaanderen
Het Laatste Nieuws

“Longkanker, die diagnose kreeg ik op dag nadat ik mijn trouwkleed had gekozen.” Crowdfunding gestart voor terminaal zieke Melissa (35)

20 Oct 2021

ZWEVEZELE - Melissa Dezitter is ‘uitbehandeld’. De 35-jarige moeder van twee lijdt aan longkanker en kreeg drie weken geleden te horen dat ze niet meer kan genezen. Om de vele ziekenhuisrekeningen te betalen is haar moeder Betty een crowdfunding gestart. “Het voelt zo oneerlijk aan. Kinderen moeten hun ouders overleven”, zegt ze.

Het Laatste Nieuws