In de media

Het Nieuwsblad

Bakkerin Lies zet steunactie op poten voor geliefd gezin dat getroffen werd door brand: “Nu is het onze beurt om hen te helpen”

02 Sep 2021

HOUTHULST / KORTEMARK / STADEN / ROESELARE - Amper tien uren nadat Carine Samyn (53) en haar kinderen uit de Perelaarommegangstraat in Klerken getroffen werden door een brand werd er al een steunactie op poten gezet. Bakkerin Lies nam daarvoor het initiatief. “Carines dochter Hayley is de vaste babysit van onze dochter Lore. Die mensen staan altijd voor iedereen klaar. Nu is het onze beurt om te helpen”, zegt Lies

Het Nieuwsblad
Het Laatste Nieuws

Bakkersvrouw start crowdfunding voor getroffen gezin na verwoestende brand: “Het is onze beurt om hen te helpen”

02 Sep 2021

KLERKEN - Op 1 september in de vroege ochtend ontstond brand in de keuken van een woning in de Perelaarommegangstraat in Klerken. De volledige benedenverdieping is verwoest. Bakkersvrouw Lies Maes (40) uit het dorp was daardoor zo aangegrepen dat ze een crowdfunding startte. “Carine staat altijd klaar voor iedereen. Nu is het onze beurt om hen te helpen.

Het Laatste Nieuws
Krant van West-Vlaanderen

Bakkerij Tim en Lies coördineren steunactie voor slachtoffers woningbrand

02 Sep 2021

Gisterenochtend vroeg werd het gezin van Carine Samyn getroffen door een woningbrand. Omdat het huis tijdelijk onbewoonbaar is, verblijven Carine en haar dochters tijdelijk elders. Intussen is bakkerij Tim en Lies in Klerken een steunactie opgestart om het getroffen gezin te steunen.

Krant van West-Vlaanderen
VRT NWS

Twee mensen uit brandende woning gered in Klerken

01 Sep 2021

In Klerken, bij Houthulst, zijn deze nacht twee mensen uit een brandende woning gered. Een moeder en dochter zaten vast op de eerste verdieping, maar konden door de buren gered worden met een ladder. Volgens de brandweer is het huis onbewoonbaar.

VRT NWS
Het Nieuwsblad

Buurvrouw Conny redt moeder en dochter met ladder uit brandende woning: “Zo dankbaar voor haar reactie”

01 Sep 2021

HOUTHULST / STADEN / DIKSMUIDE - De 54-jarige Conny Vercamer uit Klerken redde woensdagochtend vroeg samen met de politie haar buurvrouw en haar dochter uit hun brandende woning met behulp van een ladder. Door een felle brand beneden zaten ze vast op de bovenverdieping. “Ik sta nog steeds te trillen op mijn benen”, zegt Conny.

Het Nieuwsblad