In de media

Het Laatste Nieuws

Joëlle (2) is door anatomische afwijking aangewezen op sondevoeding: “Je kind zo zien afzien, dat is de hel”

03 Jun 2024

Amper twee jaar is Joëlle Bosselaers en toch heeft het meisje uit Zandhoven al een hele medische lijdensweg achter de rug. Door een anatomische afwijking heeft ze ernstige darmproblemen en is ze sinds kort afhankelijk van sondevoeding. “Afgelopen nacht heb ik haar tot half vijf moeten troosten omdat ze zo veel last had”, vertelt mama Joyce. En het erge is dat er pas een behandeling kan worden opgestart als Joëlle 6 is. Om het gezin wat financiële ademruimte te geven, is de mama een steunactie opgestart.

Het Laatste Nieuws
Gazet van Antwerpen

Joëlle is 2, maar heeft door darmprobleem al eetstoornis: “Ze heeft sondevoeding nodig, maar daarvan wordt slechts habbekrats terugbetaald”

03 Jun 2024

Zandhoven -

Door een eetstoornis die ze als gevolg van een darmprobleem ontwikkelde, is Joëlle (2) aangewezen op sondevoeding. Hoewel levensnoodzakelijk voor de peuter, krijgen haar ouders uit Zandhoven slechts een habbekrats terugbetaald. Om de hoge kosten te betalen, maar ook om het probleem breder bekend te maken, is mama Joyce een crowdfunding gestart. “Want wij zijn niet alleen.”

Gazet van Antwerpen