In de media

VRT NWS

Shanna uit Varsenare is 25.000 euro kwijt door oplichting via internet: "Het was alles wat ik had"

17 Aug 2023

Oplichters hebben via het internet 25.000 euro van de bankrekening gehaald van een vrouw uit Varsenare. Ze wilde een pop verkopen, maar bij de betaling liep het fout. Ze kreeg een telefoontje van iemand die zich uitgaf als een medewerker van Cardstop. Hij zou de problemen oplossen, maar hij bleek dus een oplichter te zijn.

VRT NWS
Krant van West Vlaanderen

Shanna (28) wil pop verkopen… maar wordt opgelicht voor 25.000 euro: “In een oogopslag zag ik mijn toekomst verdwijnen”

16 Aug 2023

Shanna Kimpe (28) wilde een pop verkopen via Facebook, maar raakte al haar geld kwijt. De rekeningen van de vrouw uit Jabbeke werden volledig geplunderd, goed voor 25.000 euro. "Ik ben alles kwijt, waardoor zelfs mijn grote droom om mama te worden in gevaar komt", zegt ze. De vrouw startte een crowdfundingactie.

Krant van West Vlaanderen
Het Laatste Nieuws

“Ik heb niets meer… en ik wou net aan kinderen beginnen”: oplichters maken Shanna (28) 25.000 euro afhandig

16 Aug 2023

Levensechte New Born-poppen zijn de grote passie van Shanna Kimpe (28) uit Varsenare. De vrouw verzamelt ze al jaren en verkoopt ze ook geregeld door. Maar vorige week liet ze zich bij zo’n verkoop in de luren leggen door oplichters. Het gevolg? 25.000 euro in één klap van haar rekening verdwenen. “Ik heb niets meer”, zucht Shanna, wier kinderwens nu ook verder dan ooit lijkt.

Het Laatste Nieuws
Nieuwsblad

Ze wou haar pop online verkopen, maar Shanna (28) werd opgelicht voor 25.000 euro: “Ze hebben me alles afgenomen”

16 Aug 2023

VARSENARE - Shanna Kimpe (28) uit Varsenare werd exact een week geleden opgelicht voor duizenden euro’s. De jonge vrouw wilde online een pop verkopen via Marketplace, maar dat draaide uit op een financiële kater. Shanna blijft achter mét pop, maar 25.000 euro lichter. “Het zag er allemaal echt uit.”

Nieuwsblad