In de media

Lokaal Gelderland

Jeanet en Willeke lopen vandaag de Berenloop: 'We doen het voor Daniël'

07 Nov 2021

LAREN/TERSCHELLING - Op 17 april van dit jaar kreeg Daniël een ernstig motorongeluk. Zijn vrienden Willeke en Jeanet lopen deze zondag de Berenloop in Terschelling lopen voor hun vriend Daniël.

Lokaal Gelderland
BB News

Steunactie voor Daniël doet het!

09 Jun 2021

Daniël heeft door een motor-ongeluk een dwarslaesie. Het doel: sparen voor bijvoorbeeld rolstoel-vriendelijke baby meubels.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Ik heb me zojuist opgegeven voor de halve marathon! 7 november gaat het gebeuren. De Berenloop op Terschelling noemen ze wel één van de mooiste maar zwaarste marathons van Nederland…

BB News
Berkelbode

Willeke loopt halve marathon voor Daniël

25 Mei 2021

LOCHEM/LAREN – Bij een ongelukkige val van zijn motor brak Daniël Rattink (40) uit Lochem op zaterdag 17 april drie wervels. Deze dwarslaesie heeft het leven van hem en zijn gezin volledig op z’n kop gezet. Maar - zoals rasoptimist Daniël zelf zegt - heeft hij ‘nog alles om voor te leven’. Op de eerste plaats zijn vrouw Bernadette, dochtertje Babette en het kindje dat ze later dit jaar verwachten. Willeke Hammink uit Laren, goede vriendin van het stel, is een actie gestart om ze op weg te helpen in deze turbulente nieuwe levensfase. Ze laat zich sponsoren voor haar deelname aan de Berenloop op Terschelling.

Berkelbode