Dans les médias

GVA

Christoph getuigt in ‘De Weekenden’ over ongeval waarbij hij benen en arm verloor: “Ik vreesde dat ik geen goede papa meer was”

17 Jan 2023

Een zwaar ongeval waarbij hij meerdere ledematen verloor zette het leven van Christoph Van den Bossche (43) op zijn kop. Toch laat de Antwerpenaar, te gast in het nieuwe seizoen van De Weekenden met Joris Hessels op Canvas, het hoofd niet hangen. “Alles wat vanzelfsprekend was, leek plots haast onbereikbaar. Maar ik push mezelf tot het uiterste om zo zelfstandig mogelijk te zijn.”

GVA
Nieuwsblad

Christoph verloor beide benen en een arm bij zwaar ongeval: “Ik heb gedacht: ‘Wat kan ik nog betekenen?’”

17 Jan 2023

“Ik blijf Christoph, met of zonder benen.” In 2021 verloor Christoph Van den Bossche (43) beide benen en zijn rechterarm in een zwaar ongeval. Een vreselijke shock, maar al snel besliste de kapper en vader van drie om met zijn familie resoluut voor een doel te gaan: zo rolstoelvrij mogelijk te leven. Met zijn deelname aan ‘De weekenden’ op Canvas wil hij anderen inspireren. “Ik heb óók gedacht: Wat kan ik nog betekenen? Maar wat bereik je daarmee?”

Nieuwsblad
Humo

Joris Hessels vertrekt voor het laatst op weekend: ‘Ik hoop dat iemand aan de Reyerslaan dit stukje leest’

10 Jan 2023

Of neem Christoph, een hippe Antwerpse kapper die anderhalf jaar geleden twee benen en een arm verloor nadat hij onder een kraanwagen van 50 ton was terechtgekomen. Hoe hij ondanks alles toch probeert er iets van te maken, je zíét gewoon dat dat inspirerend is voor de andere deelnemers.

Humo
Canvas

Joris Hessels brengt acht mensen samen in nieuw seizoen van De weekenden.

28 Dec 2022

In de derde reeks van De weekenden brengt Joris Hessels opnieuw acht mensen samen. Bouchra, Cis, Magali, Thomas, Marijke, Dana, Christoph en Musti zetten zich schrap voor een bijzonder jaar. Sommigen omdat ze hun leven zelf willen omgooien, anderen omdat het niet anders kan.

Christoph (43, Antwerpen) verloor beide benen en zijn rechteronderarm door een ongeval. Hij hoopt dit jaar niet alleen de draad op te pikken van zijn gezinsleven, maar ook die van zijn passie als kapper. ​

Canvas
Flows.be

Maritiem figuur Marc Huybrechts: actief voor goede doel in eigen gezin

30 Jan 2022

Samen met zijn gezin zette Marc Huybrechts een steunactie op voor zijn schoonzoon om zijn leven terug op te pikken. Na een aanrijding op de Antwerpse Singel, verloor Christoph Van den Bossche drie ledematen.

Flows.be
Het Laatste Nieuws

Kapper Christoph verloor beide benen en een arm bij een verkeersongeval: “Mijn dochters op een dag leren skiën: dat is het doel”

21 Dec 2021

Op 17 mei veranderde het leven van Christoph Van den Bossche (42) in een ‘voor’ en een ‘na’. Tijdens een avondwandeling werd hij gegrepen door een vijftig ton zware kraan. Pas zes maanden later, en met drie ledematen minder, kwam hij weer thuis. De weg is moeilijk, maar de vechtlust enorm. “Ik heb drie prachtige dochters, ik wil weer de papa worden die stapt en leuke dingen met hen doet.”

Het Laatste Nieuws
Gazet van Antwerpen

Kapper Christoph weer thuis, half jaar nadat hij arm en benen verloor bij zwaar ongeval: “Mijn drive om onafhankelijk te zijn is enorm”

11 Dec 2021

Antwerpen - Ruim een half jaar nadat Christoph Van den Bossche (42) op de Binnensingel werd gegrepen door een mobiele kraan, waarbij hij twee benen en een arm verloor, is hij weer thuis. Revalideren blijft zijn belangrijkste doel en sinds hij prothesen heeft, kan hij ook al voorzichtig eens rondwandelen in de buurt. Christoph: “Ik werk keihard om weer zo veel mogelijk zelfstandig te kunnen doen.”

Gazet van Antwerpen
Nieuwsblad

Kapper Christoph weer thuis, half jaar nadat hij arm en benen verloor bij zwaar ongeval: “Mijn drive om onafhankelijk te zijn is enorm”

11 Dec 2021

ANTWERPEN - Ruim een half jaar nadat Christoph Van den Bossche (42) op de Binnensingel werd gegrepen door een mobiele kraan, waarbij hij twee benen en een arm verloor, is hij weer thuis. Revalideren blijft zijn belangrijkste doel en sinds hij prothesen heeft, kan hij ook al voorzichtig eens rondwandelen in de buurt. Christoph: “Ik werk keihard om weer zo veel mogelijk zelfstandig te kunnen doen.”

Nieuwsblad
Gazet van Antwerpen

Christoph na zwaar ongeluk op de Singel waarbij hij benen en onderarm verloor: “Ik wil weer in mijn kapperszaak staan”

05 Sep 2021

Antwerpen, Edegem - Op 17 mei ging Christoph Van den Bossche (42) nog even een avondwandeling maken toen hij op de Binnensingel werd aangereden door een mobiele kraan. Daarbij verloor hij beide benen en zijn rechteronderarm. Vrijdag kon hij voor het eerst beenprothesen uittesten. “Ik doe er alles aan om zo veel mogelijk de Christoph van voor het ongeluk te worden”, vertelt hij. “Ik heb een enorme drive om weer in mijn eigen kapperszaak te kunnen staan.”

Gazet van Antwerpen