Dans les médias

Valkenswaard24.nl

Crowdfunding gestart voor sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve

07 Dec 2021

Er is een crowdfunding gestart voor sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve aan de Valkenswaardseweg. Zij liepen tonnen aan schade op na een flinke brand, vorige week zaterdag.

 

Valkenswaard24.nl
Eindhovens Dagblad

Tonnen euro's schade bij sterrenrestaurant Treeswijkhoeve: ‘Maar we zullen niet omvallen’

03 Dec 2021

VIDEOWAALRE - Tonnen aan schade en dit jaar geen gasten meer kunnen ontvangen. Het is een enorme domper voor sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre, waar afgelopen weekend een grote brand woedde. Eigenaar en chef Dick Middelweerd blijft echter optimistisch.

Eindhovens Dagblad
Eindhovens Dagblad

Sterrenrestaurant Treeswijkhoeve blijft de rest van dit jaar gesloten na grote brand

03 Dec 2021

WAALRE - De Treeswijkhoeve, waar vorige week zaterdag nog een brand woedde, blijft de rest van dit jaar gesloten. Ook tijdens de kerstperiode gaat het sterrenrestaurant niet meer open. De schade zal volgens chef-kok Dick Middelweerd tussen de 500.000 en 1 miljoen euro lopen. 

Eindhovens Dagblad
Omroep Brabant

Sterrrenrestaurant Treeswijkhoeve blijft twee weken dicht na brand

01 Dec 2021

Restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre blijft naar verwachting de komende twee weken gesloten. Afgelopen zaterdag vond er brand in de afzuiging plaats. De brand ontstond in de keuken doordat de vlam in de pan sloeg. Deze kwam in de afzuigkap terecht. Het personeel begon direct met het ontruimen van het restaurant.

Omroep Brabant
Misset Horeca

Drama voor sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve

29 Nov 2021
Misset Horeca