Dans les médias

Gazet van Antwerpen

Kleine Roxanya heeft zware operatie voor de boeg: “Ze heeft niet één maar twee hartoperaties nodig”

25 Jan 2024

Willebroek - Sharon en Gregory uit Willebroek ontvingen onlangs slecht nieuws over hun derde kindje, Roxanya. Ze werd vorig jaar geboren met scoliose in de nek en een hartafwijking en had enkele zware operaties voor de boeg. Daarbovenop kwamen de ouders te weten dat ze nu ook een acute hartoperatie moet ondergaan, bovenop degene die al gepland was. Het is een zware klap voor het jonge koppel maar ze blijven strijdlustig.

Gazet van Antwerpen
Het Laatste Nieuws

Inzamelactie gestart voor baby Roxanya: “Ons lief kleine prinsesje van nog geen half jaar oud staat voor grote operaties”

05 Dec 2023

Nancy Van Cauwenbergh uit Puurs-Sint-Amands is een inzamelactie gestart voor Roxanya, een baby van nog geen halfjaar oud uit Willebroek met grote gezondheidsproblemen. Het kindje ondergaat binnenkort een hartoperatie en dat is nog maar het begin. “De operatie houdt enorm veel risico’s in. We hopen dat ons meisje het haalt”, vertellen de ongeruste ouders Sharon en Gregory.

Het Laatste Nieuws
Gazet van Antwerpen

Inzamelactie gestart voor kleine Roxanya: “Nooit iets gemerkt op echo’s, nu wacht baby op zware operaties aan hartje en nekwervel”

03 Dec 2023

Willebroek - Sharon en Gregory, een koppel uit Willebroek, leven al maanden tussen hoop en vrees. Vijf maanden geleden werd hun dochtertje Roxanya geboren. Hoewel er nooit onregelmatigheden werden vastgesteld tijdens de zwangerschap van de mama, werd het kind geboren met een scoliose in de nek, een verbrijzelde long en bleek er amper of geen tussenschot tussen de hartkamers te zitten. Er wachten het kind nu enkel zware operaties.

Gazet van Antwerpen
Nieuwsblad

Inzamelactie gestart voor kleine Roxanya: “Nooit iets gemerkt op echo’s, nu wacht baby op zware operaties aan hartje en nekwervel”

03 Dec 2023

WILLEBROEK - Sharon en Gregory, een koppel uit Willebroek, leven al maanden tussen hoop en vrees. Vijf maanden geleden werd hun dochtertje Roxanya geboren. Hoewel er nooit onregelmatigheden werden vastgesteld tijdens de zwangerschap van de mama, werd het kind geboren met een scoliose in de nek, een verbrijzelde long en bleek er amper of geen tussenschot tussen de hartkamers te zitten. Er wachten het kind nu enkel zware operaties.

Nieuwsblad