Dans les médias

Nieuwsblad

“Ze moest 8 meter naar beneden springen om te overleven”: Aurelie (33) ontsnapt aan gewelddadige man in haar appartement

19 Dec 2022

POPERINGE -“Ik kan niet vatten dat mijn zus 8 meter naar beneden moest springen om te overleven.” Elodie Da Silva was maandag in alle staten: haar zus Aurelie (33) lag urenlang op de operatietafel na een ‘gedwongen’ sprong zaterdagavond uit haar flat op de tweede verdieping van een gebouw in centrum Poperinge. Volgens Elodie had een man kort voordien geprobeerd haar zus te wurgen en had hij zelfs een mes getrokken. De man werd opgepakt en kwam maandag vrij onder voorwaarden.

Nieuwsblad
Het Laatste Nieuws

Om aan dolleman te ontsnappen, springt Aurelie (33) wanhopig 8 meter naar beneden: “Ze moet doodsangsten uitgestaan hebben”

19 Dec 2022

POPERINGE - Gebroken en verbrijzelde nek- en rugwervels en ribben, en een kort en klein geslagen inboedel. Dat houdt Aurelie Da Silva (33) uit Poperinge over na het bezoek van een dolgedraaide kennis in haar appartement. “Hij probeerde haar te wurgen met zijn handen en te verstikken met een kussen.” Nadat hij Aurelie zwaar had toegetakeld, zag ze geen andere uitweg: ze sprong uit het raam van haar appartement. Zus Elodie doet het schokkende verhaal.

Het Laatste Nieuws