Stichting Coldcasezaken

Stichting Coldcasezaken
Sander Meyer

Help ons aandacht te vragen voor de vele Nederlandse cold cases, en nieuwe (anonieme) tips te verkrijgen voor de politie.

 
0 € récoltés

Stichting Coldcasezaken is het grootste platform van Nederland met betrekking tot onopgeloste moord- en verdwijningszaken. We genereren opnieuw aandacht in de maatschappij voor zaken die vaak al lang door de media zijn vergeten, maar waar de nabestaanden nog iedere dag aan denken. 

Met die aandacht genereren wij ook tips, die we via de website of onze Facebook pagina krijgen toegestuurd. Die tips sturen wij door naar de politie, en onderzoeken wij soms zelf ook, met als gevolg dat we al meerdere keren graafwerkzaamheden hebben kunnen verrichten naar vermiste personen. 

Het onderhoud van de website, abonneren op softwarepakketten en het bezoeken van bijvoorbeeld tipgevers of nabestaanden kost geld. Wij betalen het meest uit eigen zak, en doen ons werk allemaal vrijwillig. Wel hopen wij dat u ons zou willen helpen om de (toekomstige) kosten te dekken. U kunt dat via deze website doen.
Wij zijn ongelofelijk dankbaar en beloven dat iedere euro gebruikt wordt voor ons hierboven beschreven doel. Dank u wel!
 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 14/10/23
Vu 474x

Campagne organisée pour:

Stichting Coldcasezaken

Stichting Coldcasezaken

Campagne organisée par:

Sander Meyer

Sander Meyer

 
0 € récoltés

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 14/10/23
Vu 474x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Fondation / VZW Bonne Cause
Rapporter un abus