Steun ons om kort geding te betalen om bij crematie mama te zijn!

Steun ons om kort geding te betalen om bij crematie mama te zijn!

Onze moeder is 69 jaar geworden. We willen haar crematie volgens haar wens organiseren. We mogen er niet eens bij zijn.

 

Het is een nachtmerrie; al heel lang nadat bekend is geworden dat er daders zijn en slachtoffers (minderjarig en meerderjarig) en zoals in 80% van de gevallen in de eigen familie. 

3 dagen lang werd ons afscheid nemen niet gegund, maar hebben we het met beveiliging af moeten dwingen in St. Franciscus Gasthuis in Rotterdam. 

Nu is ze vannacht overleden en wordt de crematie met DELA zomaar zonder ons gepland en we mogen er niet eens bij zijn. We mogen haar zelfs niet meer zien. Onze lieve mama waar we het vroeger gezellig mee hadden en het altijd voor ons opnam en stiekem zelf ook wel eens stout wilde zijn.

Na de emigratie naar Nederland vanuit Suriname is ze in het dorpje Bergambacht terecht gekomen en zijn wij geboren. Onze halfbroer was mee gekomen en wil nu niet dat wij er ook zijn terwijl hij zelf al jaren in Noord-Ierland woont.

Mama wilde een Hindoestaanse crematie, maar ook dat vindt onze halfbroer niet goed en gaat het met onze vader en zonder ons gewoon even regelen zoals mijn moeder het juist niet wilde. 

Help ons!

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré 1 semaine, 5 jours il y a
Vu 533x

Campagne organisée par:

Familie Damsteegt

Familie Damsteegt

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré 1 semaine, 5 jours il y a
Vu 533x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Famille Mémorial Religion
Rapporter un abus