Nieuw initiatief Plantasiel geeft kamerplanten een tweede leven

Nieuw initiatief Plantasiel geeft kamerplanten een tweede leven
Plantasiel Turnhout

Planten in de omgeving van Turnhout krijgen een tweede leven. Ook voor mensen is er ruimte in VZW plantasiel om te groeien.

 

We voorkomen dat kamerplanten terecht komen op de afvalberg. We zetten in op sensibilisering en willen zoveel mogelijk mensen betrekken met dit duurzaam en toegankelijk initiatief. Samen met partners en vrijwilligers maken we van onze stad mee een aangename en duurzame omgeving. De plantjes worden na zorg voor democratische prijzen terug aangeboden zodat iedereen er van kan genieten. Iedereen is welkom in het plantasiel.

We vragen uw steun. We hebben een startbudget nodig dat gebruikt zal worden voor de zorg van kamerplanten. Voor zaken zoals de aankoop van potgrond. Daarnaast hebben we een laptop nodig en een printer voor plantenlabels. We zoeken transportmogelijkheden om de planten te vervoeren tot bij onze partners. Aan onze vrijwilligers geven we graag eens een koffie of iets anders. We zetten onze planten graag warm weg zodat ze de winter overleven. Elke steun, klein of groot wordt gewaardeerd.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 26/09/24
Vu 168x

Campagne organisée pour:

Vzw Plantasiel

Vzw Plantasiel

Campagne organisée par:

Plantasiel Turnhout

Plantasiel Turnhout

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 26/09/24
Vu 168x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Fondation / VZW Bonne Cause
Rapporter un abus