Kerstactie voor kansarmen

Kerstactie voor kansarmen
An Paternoster

Help jij een kansarm gezin mee ook Kerst te kunnen vieren? Heb jij ook een hart voor anderen dan is je hulp meer dan welkom.

 
0 € récoltés

Kerstkarren met voeding en verzorgingsproducten kansarme gezinnen

Voor vele gezinnen wordt het ook dit jaar weer moeilijk om Kerst en Oudejaarsavond te vieren. Daarom besloten wij ook dit jaar een inspanning te doen om ook deze gezinnen een beetje feest te laten vieren. Op vraag van verschillende mensen met schoolgaande kinderen of kotstudenten starten wij een maandje vroeger omdat september en oktober soms vrij duur uitvallen door schoolonkosten.

Wat doen wij? Wij gaan winkelkarren vullen met voedingsproducten, zuivelproducten zoals melk, boter, kaas, smeerkaas, eieren en vleeswaren,  kruidenierswaren, pasta en onderhouds- en verzorgingsproducten. 

Ook kopen wij aankoopbons aan van Aldi, Lidl en Colruyt. Met deze bonnen gaan wij samen met de gezinnen inkopen doen dit om te vermijden dat er geld besteed zou worden aan sigaretten en alcohol. 

Hoe berekenen wat ieder gezin krijgt. Wel we nemen het totaal bedrag aan stortingen. Dat delen we we door alle gezinsleden van  alle betrokken gezinnen . Dan weten we het te spenderen bedrag per persoon.  Het bedrag dat voor aankopen beschikbaar is is dus het bedrag per persoon vermenigvuldigd met het aantal gezinsleden in dat gezin. Voorbeeld we hebben 100 € euro voor totaal 10 personen dat  is per persoon 10€ . Een gezin met 2 personen krijgt dan een bedrag van 10€ x2 =20€. Een gezin van 5 personen krijgt dan 10€ x 5 = 50€. Een gezin van 3 personen krijgt dan 10€ x3= 30€. Zo krijgt elk gezin per gezinslid evenveel hulp.

Brengen jullie samen met ons wat vreugde tijdens de feestdagen door een klein beetje bij te dragen.

Ons team, Ilse Janssens , Annabelle Cambre , Philippe Leemans en An Marien

Met heel veel dank aan : Anoniem,  Eddy,  Mark , Anoniem . Daisy V, E. Van Hoeylandt  , Anoniem dikke merci P, Nancy Vda, Lynn V , Tamara,  Annabelle Cmbr, 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 17/07/24
Vu 297x

Campagne organisée par:

An Paternoster

An Paternoster

 
0 € récoltés

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 17/07/24
Vu 297x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Bonne Cause
Rapporter un abus