Help onze vechters hun levenswerk te behouden

Help onze vechters hun levenswerk te behouden

We hopen een huurwaarborg bij elkaar te krijgen zodat onze oldtimercollectie op een mooie locatie gestald kan worden.

 

Op 1 juni zal er een uitdrijving plaats vinden door de gemeente als we de loods die we momenteel huren niet leeg is. De loods bevat een verzameling oldtimers, vrachtwagens, motoren, wagens,… een verzameling waar dag en nacht voor gewerkt en gevochten wordt. Sommigen noemen het een verzameling maar voor ons is het ons levenswerk. Een passie en liefde voor alles met wielen. Een passie voortgezet van grootvader op vader op zoon en dochter en nu ook twee prachtige achterkleindochters.

Dit levenswerk dreigt verloren te gaan en dromen dreigen gelijk gemaakt te worden met de grond omdat de gemeente geen vergunning wil geven en de verhuurder ons geen kans wil geven om een geschikt pand te vinden waar we deze prachtexemplaren mogen stallen met de nodige vergunningen. Hier valt jammer genoeg niet veel aan te doen omdat het al zo ver gekomen is dat er een gerechtelijk vonnis plaatsgevonden heeft.

Jaar en dag, dag en nacht, 24/7 vechten we om na verschillende tegenslagen er weer bovenop te geraken. Het is verschrikkelijk moeilijk om in België je dromen waar te maken en zelfstandig te zijn. Meerdere zware fysieke tegenslagen hebben ons hierin niet tegenhouden, we blijven vechten en naar oplossingen zoeken. Rudy heeft al meerdere malen dag en nacht verder gewerkt om de zaak draaiende te houden met onder andere breuken, zware wonden van verpletting onder een versnellingsbak, of van een kettingzaag die op zijn arm gevallen was. Ook toen we hem in comateuze toestand vonden met voor ons toen nog onbekende oorzaak diabetes type 1 waren zijn eerste woorden toen hij bijkwam, het werk, de camion, ik moet rijden, de zaak moet blijven draaien. Carole probeert hem zo goed mogelijk bij te staan en vrijwillig te helpen met alle administratieve zaken en dergelijke maar alle stress en verdriet is haar vorig jaar in september ook bijna fataal geworden. Ze overleefde een hartstilstand na een zéér lange reanimatie en 15 minuten zonder zuurstof gezeten te hebben. Vandaag de dag zijn ze er allebei nog en hebben ze nog steeds die vechtlust en enorme drive om van deze zaak een succes te maken en dromen waar te maken en de mooie collectie te behouden. Ook Royce helpt dag en nacht mee om een oplossing te vinden voor zijn dromen!

We zijn duidelijk allemaal vechters binnen deze mooie familie, zo kregen Carole en Rudy van hun dochter en schoonzoon na meerdere zwangerschapsverliezen 2 prachtige kleindochters!

Riley en Ruby, geboren 19/12/2020 na 25 weken zwangerschap. Ook zij toonden hun vechtlust nadat ze als extreem zware prematuurtjes ter wereld kwamen en 11 weken en 3 dagen op intensieve zorgen en 2 weken en 4 dagen op neonatologie in een ziekenhuis dichterbij lagen.

Nu 1,5 jaar later zijn deze meisjes 2 flinke peuters met een enorm karakter en doorzettingsvermogen!

Het zit dan precies toch in de familie dat karakter en die wil om er te geraken!

Helaas heeft covid enorm veel invloed gehad op de inkomsten en is het vandaag de dag enorm moeilijk om een deftig pand te vinden om de collectie onder te brengen. Huurprijzen swingen de pan uit en de waarborg die ze op de meeste plaatsen vragen bedraagt 6 tot 9 maanden huur. We hebben verschillende industriële panden op het oog maar we hebben de waarborg daarvoor jammer genoeg nog niet bij mekaar.

Kunnen we ons samen inzetten om een mooi bedrag bijeen te krijgen om de collectie alsnog een deftige locatie te geven en deze vechters hun dromen te laten behouden en verder waarmaken alsjeblieft?

We hebben jullie hulp echt nodig, iedere eurocent telt! Laat Carole en Rudy hun levenswerk niet verloren gaan!

Vele lieve groetjes

Carole, Rudy, kids en de 2 kleine prinsesjes

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 14/05/22
Vu 1664x

Campagne organisée par:

Rudy Buelens

Rudy Buelens

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 14/05/22
Vu 1664x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue