HELP ONS OM AGNIESZKA HAAR LEVEN TE VERLENGEN.

Help ons met onze missie om Agnieszka haar leven te verlengen en zo optimaal mogelijk te houden.

 
0 € récoltés

UPDATE…….. vanaf eerste plaatselijk chemo 1 juli 2024

Na een bezoek in zkh Frankfurt is er nu hoop op succes met plaatselijke chemo.

Na de donaties van vorig jaar, waar toen 9.000 euro is opgehaald, (dit geld is gebruikt voor behandelingen in Gronau) gaan wij nu hopen op medewerking/donaties om de teller op 17.000 euro te krijgen. 

 

Agnieszka ziet er zo fit en gezond uit, maar wat niemand van de buitenkant kan zien is dat zij voor de derde keer slecht nieuws heeft gekregen. De tumor in haar hals is weer terug. Hij blijkt zeer agressief en kan niet operatief meer worden verwijderd. Naast de immunotherapie die ze nu ondergaat (deze word wel vergoed in België) wil ze graag andere therapieën volgen in Duitsland.  Er is geld nodig om haar onder andere een levensverlengende hyperthermie te kunnen laten doen. 

Aga (zoals wij haar noemen) is opgegroeid in Polen. Zij heeft een prachtige dochter en heeft hier een lieve man, Jacky, ontmoet waar ze mee is getrouwd. Al snel werd Jacky ernstig ziek. In slechts 4 jaar tijd heeft hij de strijd verloren aan kanker.  Iets meer dan 2 jaar geleden moest ze hem loslaten.  Kort daarna ontdekte ze dat zij zelf kanker had en is behandeld. Dit was een pittige en pijnlijke periode, mede omdat het proces van rouw nog volop gaande was. Gelukkig is Aga een levensgenieter, een sterke vrouw en lukte het haar ondanks alles, steeds meer van het leven te genieten. Tot zij afgelopen december opnieuw is geopereerd aan een tumor. Even leek het rustig, maar iets voelde er toch niet goed. Op eigen aandringen is er verder gezocht en bleek te tumor terug te zijn, snel te groeien en zeer agressief te zijn. Aga kreeg te horen dat deze tumor niet meer operatief verwijderd kan worden omdat deze tegen de zenuwen groeit. De tumor drukt tegen haar luchtpijp, waardoor ademhalen, slapen en praten lastig is. Verder kan ze haar schouder niet goed meer gebruiken door de tumor en heeft ze steeds vaker hulp nodig. 

Aga is een enorme door zetter en wij bewonderen haar kracht en hoeveel levenslust ze heeft. Aga is altijd bezig met haar gezondheid, sportte veel, eet supergezond, doet aan zelfreflectie en zorgt in de breedste zin goed voor zichzelf. Ze maakt zelfs nu, nog steeds de tijd om voor anderen te koken en ze is een geweldige kok! Deze krachtige vrouw die zich ook op spiritueel vlak met van alles bezighoudt en daarmee ook anderen helpt is nog lang niet klaar om te gaan. Zij heeft nog zoveel moois te doen en te geven. Wij willen zo graag helpen om dit te bereiken. 

Wij zetten ons in om geld in te zamelen om de nodige therapieën en behandelingen mogelijk t maken voor haar en doen dit ook voor die zij lief heeft, zoals haar familie en hondje Spikey. Daarnaast om haar te ontlasten, zodat zij zich kan focussen op zichzelf. Wij helpen haar dus niet alleen met de crowdfunding, maar ook met haar zoektocht, afspraken en alle andere dingen die op haar pad komen. 

Als levensverlengende en -verbeterende optie is immunotherapie geboden en dit traject is inmiddels ook opgestart in Leuven. Om de levenskwaliteit te behouden of misschien zelfs te verbeteren,  zijn er nog andere therapieën wenselijk, waar ze graag mee wil starten. 

Er is veel geld nodig voor alle behandelingen, vandaar deze crowdfunding. Wij schatten dat hier zeker 50.000 euro voor nodig zal zijn. Dit is afhankelijk van hoe lang en hoe frequent haar behandelingen zullen zijn. Dus hoe beter het gaat, hoe langer we geld in zullen blijven zamelen voor haar. 

WIE ZIJN WIJ? Wij zijn de vriendinnen van Agnieszka en samen zetten wij ons in om haar te helpen.

 Carla, Saskia, Daantje, Asia & Annelies

Namens Aga, enorm bedankt. 

Mises à jour

Chargement...
Démarré sur 15/06/23
Vu 13x

Collecteur pour cette campagne:

wilfred Geurts

wilfred Geurts

 
0 € récoltés

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 15/06/23
Vu 13x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue