Medische kosten van de kinderen.

Medische kosten van de kinderen.
Dana Dirkx

De facturen lopen torenhoog op, ik zie even door de bomen het bos niet meer. Ik vraag zelden om hulp, meestal bied ik hulp.

 

Hallo iedereen,

Hopelijk nemen jullie de tijd om mijn verhaal even te lezen want dit is voor mij heel moeilijk. 

Ik vraag niet snel hulp, meestal ben ik degene die iedereen probeert te helpen, maar nu moet ik mijn trots even aan de kant zetten voor mijn kinderen.

Ik ben een alleenstaande mama van 2 kinderen van 15 jaar en 11 jaar. Samen met mijn partner hebben we nog een kindje van 2.5 jaar. 

2 van de 3 kinderen hebben een immuniteitsziekte waardoor we om de 2 weken naar Leuven moeten Voor een intraveneus infuus. Ze zijn ook heel snel ziek. Mijn oudste zoon wordt nu in november 2 weken opgenomen in Leuven. Hij is al van vorig jaar Februari niet  meer naar school kunnen gaan. Als hij zich uren aan één stuk moet concentreren krijgt hij barstende hoofdpijn en valt flauw. Mijn middelste zoon heeft ass, adhd en een trauma van zijn vader. Met hem gaat het momenteel ook biet erg goed. Hij heeft ook 4 dagen in het ziekenhuis van Leuven gelegen me  blaas problemen en darm problemen 

Ik ben in 2014 met de 2 oudste uit huis gevlucht omdat er zwaar intra familiaal geweld was. Ik ben zelfs op invaliditeit gezet omdat hij me zo heeft toegetakeld.  (Bevestigd door de rechtbank). Ook heb ik Bechterew, artrose, reuma, incontinentie (medisch opgelost met een apparaat in mijn bil), fybromyalgie,…  De kleinste was nog niet geboren (andere papa). 

Mijn ex betaald geen alimentatie of iets van kosten omdat hij in het begin bleef dreigen met van alles als hij moest betalen. Hij is ook volledig uit beeld. Die vent was echt tot veel in staat.

Het laatste jaar is voor ons immens zwaar geweest. 

De kinderen hebben ook allergieën maar zo hevig dat ze een therapie van 5 jaar moeten volgen. Heel veel medicatie wordt niet terug betaald. Ik ben ondertussen ook bij het ocmw, maar financieel hebben zij niet veel budget over. 

Het goede nieuws is dat we nu een maaslandshuisje krijgen, maar ook daar moet nog veel gebeuren. Verven, er is GEEN keuken enz.. 

De ziekenhuisrekeningen lopen op en ik loop echt achter. Het ziekenfonds en de hospitalisatieverzekering zijn al tussen gekomen en ik moet nog bijna 1000 euro betalen alleen aan ziekenhuis rekeningen. Dan heb ik de apotheek nog niet erbij geteld. Blijkbaar hebben ze testen gedaan bij de kinderen die niet terugbetaald zijn. Ik wist dit niet. 

De flacons voor immuun therapie voor de allergieën kosten me per kind 800 euro per jaar. Dat is voor huisstofmijt en grassen. 400 euro per flacon. 

Ook hebben de 2 oudste een bril nodig en dringend. Maar financieel lukt het niet. 

Zoals hierboven beschreven heb ik ook een hele medische geschiedenis. Ze hebben zelfs in september mijn vinger moeten amputeren.  Maar dat is voor mij niet zo belangrijk. 

Ik had ook 2 waterlekken blijkbaar die niet opgevallen zijn en waar we nu met een afrekening van 1000 euro achter gekomen zijn. Dit heb ik kunnen regelen op afbetaling.  GELUKKIG.

Ik zou het echt heel fijn vinden als er mensen wat willen steunen. Al is het maar dat ik de facturen kan betalen zodat ik terug bij ben met alles en we met de feestdagen toch wat gezelligheid hebben en geen stress. 

Ik hoop echt heel erg dat de negatieve reacties uitblijven want dit verhaal neerschrijven is voor mijn heel moeilijk. Ik ben wanhopig, anders zou ik dit NOOIT doen. 

Alvast heel erg bedankt voor het lezen. 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 3/11/23
Vu 850x

Campagne organisée par:

Dana Dirkx

Dana Dirkx

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 3/11/23
Vu 850x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Enfants / Jeunes
Rapporter un abus