Help Belle te redden

Help Belle te redden

Help aub mijn Belle , aan alle dierenvrienden , kattenvrienden iedere euro is welkom en helpt mijn Belle

 

Hoi hoi , ik ga niet rap om hulp vragen maar nu sta ik met mijn rug tegen de muur. Mijn Belle een kattin van een jaartje is gisteren 9/05/2024 met spoed opgenomen in de dierenkliniek te merelbeke. 

Mijn dierenarts dacht eerst dat mijn katje vergiftigd was maar het tegengif dat ze kreeg hielp niet na 2 dagen dacht men gevoel er klopt iets niet , ze was te rustig , ze bleef door haar pootjes zakken ik terug bellen en ja , wachten was het antwoord men gevoel zegde mij het tegendeel, ik naar een andere dierenarts en die vertelde mij dat het 5 voor 12 was , met spoed naar de kliniek en ze is opgenomen , het is geen vergiftiging , haar buik ziet blauw en nu blijkt het om  een autoimmuunziekte te zijn ze heeft bloedarmoede en haar eigen lichaam breekt haar rode bloedcellen af de kosten lopen nu al op tussen de 1500 /2500 euro ik kan dit helaas niet allemaal betalen toch niet ineens dus ik vraag jullie om hulp aub iedere euro is welkom om de facturen te behalen . 

 

Aan alle kattenvrienden , dierenvrienden in het algemeen aub laat jullie hart spreken ik help ook ieder beestje in nood dus aub help mij 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré 1 semaine, 3 jours il y a
Vu 639x

Campagne organisée par:

Melissa Vlerick

Melissa Vlerick

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré 1 semaine, 3 jours il y a
Vu 639x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Animaux Santé Calamité
Rapporter un abus