Een heup voor Balt

Een heup voor Balt

Balt zijn droom is terug gaan lopen, hiervoor heeft hij een nieuwe heup nodig. Kan jij ons helpen? Elke cent kan hem helpen!

 

VZW Backbone is een kleine non profit organisatie die zich inzet voor dieren die door hun uiterlijk, medische toestand of leeftijd minder kans maken op een leuke nieuwe thuis.  

Dit is Balt zijn verhaal: Balt werd in 2015 op 5 maandjes oud geadopteerd vanuit Kroatië. Ondanks dat Balt steeds meer op de achtergrond bleef tussen zijn broers en zussen, gooide hij alles in de strijd om te laten zien aan Claudia dat hij de ideale fit was. Samen maakte ze een autotripje van 14u richting België. Al heeft Balt hier niet veel van meegekregen, hij sliep de hele weg naar zijn nieuwe forever home!  

Al snel kregen Claudia en Balt een speciale band, ze vonden samen de liefde voor lopen, survivalruns werden zijn lievelings activiteit! Na vele wedstrijden samen begon Claudia te merken dat Balt steeds moeilijker vooruit geraakte. Ze ging langs bij de dierenarts om Balt volledig te laten onderzoeken. 

Helaas kreeg ze hier de boodschap dat Balt zijn heup niet meer goed was en hij een operatie zou moeten ondergaan. Zonder de operatie zou Balt later niet meer kunnen gaan zonder pijn.  Uiteraard ging Claudia direct opzoek naar alle mogelijke oplossingen om Balt zo goed mogelijk te helpen. Ze begon met maandelijkse pijnstillers in te spuiten (librela). Helaas was dit niet voldoende voor Balt, die nog super actief is op zijn 9e levensjaar. Je kan het verdriet zo op zijn gezicht aflezen omdat hij niet meer kan gaan lopen. Hierdoor blijft er dus geen andere optie als Balt te opereren zodat hij ooit terug kan gaan lopen. 

Kan jij helpen Balt zijn droom terug te laten uitkomen? Elke cent kan ons helpen om zijn droom te verwezenlijken!

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré 6 heures il y a
Vu 41x

Campagne organisée par:

Maite Sarria Gomez

Maite Sarria Gomez

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré 6 heures il y a
Vu 41x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Animaux
Rapporter un abus