Brand bij opslag Stichting Poolse asielhonden

Brand bij opslag Stichting Poolse asielhonden
Laura Wansink

Een verwoestende brand heeft de opslag in as gelegd. Dit raakt het werk en de asielen die worden ondersteund met spullen.

 

𝐖𝐚𝐭 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐚𝐧𝐤𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐢𝐞𝐬! 𝐅𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡! 𝐖𝐞 𝐡𝐨𝐮𝐝𝐞𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐞𝐮𝐧𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞𝐟, 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐢𝐞𝐬 𝐛𝐞𝐭𝐞𝐤𝐞𝐧𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐬𝐢𝐞𝐥𝐡𝐨𝐧𝐝 ❤️

𝐎𝐩𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐞𝐞𝐧 𝐝𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐨𝐩𝐫𝐨𝐞𝐩 𝐨𝐦 𝐡𝐮𝐥𝐩. 𝐄𝐞𝐧 𝐛𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐯𝐞𝐫𝐰𝐨𝐞𝐬𝐭𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐨𝐩𝐬𝐥𝐚𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐜𝐡𝐭𝐢𝐧𝐠…

Op dinsdag 1 oktober heeft een verwoestende brand het buitenverblijf van Aleksandra in as gelegd. Dit is een enorme klap. Gelukkig zijn alle dieren ongedeerd, maar het verblijf is volledig verwoest.

Naast het verblijf is ook de opslagruimte voor transport en donaties in vlammen opgegaan. Dit raakt niet alleen Aleksandra’s werk, maar ook de asielen die zij met goederen ondersteunt. Met de winter voor de deur is dit verlies extra schrijnend. Want een deken, een jasje of voer kan hét verschil maken voor een hond in het asiel.

Het transport voor de honden naar Nederland en België én van benodigdheden zoals voedsel en dekens staat nu op het spel... 

Zonder transporters mag er niet gereisd worden met honden… 💔

Daarom vragen we opnieuw om hulp. Wie kan er een bijdrage missen óf heeft transporters, dekens, jasjes of voer staan wat gemist kan worden?

Alle beetjes helpen! We zijn blij met elke gift ❤️

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré 3 jours il y a
Vu 645x

Campagne organisée par:

Laura Wansink

Laura Wansink

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré 3 jours il y a
Vu 645x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Feu Animaux
Rapporter un abus