zwangerschap coaching praktijk

zwangerschap coaching praktijk

natuurlijke thuisbevallingen naar de wensen van de ouders om band tussen ouder en kind te versterken ook na vlinderkindjes

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Al een aantal jaar met eigen ervaring wil ik graag ouders in verwachting begeleiden naar een natuurlijke thuis bevallen zonder stress of al te veel pijn doormiddel van diverse technieken die opleiding vergen. Hierdoor kun je bijna pijnloos bevallen in je eigen kracht en je eigen ruimte. 

Mensen die hun kindje al veel te vroeg hebben moeten laten gaan kunnen extra druk tijdens de zwangerschap ervaren hierin wil ik bijstaan met de juiste psychotische kennis om ook na de bevalling van hun 2 de kindje een goede band te creëren zonder schuld gevoel. 

Dit samen met geboorte fotografie. Samen met de ouders werken aan hun droom zwangerschap / bevalling en een rustige gewenning nazorg na de geboorte. Vol positieve herinneringen.

 Echter heb ik hier nog enkele opleidingen voor nodig om alles in een te laten vloeien. denk aan hypno birthing, doula, voetreflexologie, mind fulniss, fit en gezond zwanger worden, draag consulten en wasbare luiers consulten …

 

Help jij mij mee dit doel te bereiken ?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/07/2024 gestart
73x bekeken

Actie georganiseerd door:

patricia van nieuwenhoven

patricia van nieuwenhoven

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/07/2024 gestart
73x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Onderwijs
Misbruik melden