Zonnescherm voor Partners in Ambacht en Lijstenmaker Dieter Klaasen

Zonnescherm voor Partners in Ambacht en Lijstenmaker Dieter Klaasen

Een zonnescherm voor het beschermen van de producten in de etalages van Lijstenatelier Dieter Klaasen en Partners in Ambacht

 

UPDATE: Er is een partij opgestaan, die aangaf dat de offertes die wij hebben gekregen, waarschijnlijk veel te hoog zijn en heeft een beter en coulant aanbod gedaan. Dit betekent, dat we het bedrag al binnen hebben! Dank iedereen voor de hulp!!!  

 

Lijstenatelier Dieter Klaasen en Conceptstore Partners in Ambacht in Driebergen hebben gezamenlijk een zonnescherm. Afgelopen jaar wilden ze het zonnescherm van nieuw doek laten voorzien, en ze hadden daarvoor gespaard. Toen kwam de coronacrisis en ging al het spaargeld in het overeind houden van de business. Dat is gelukt!! Gelukkig wel. Maar dat zonnescherm heeft nog steeds nieuw doek nodig om de mooie collecties in de etalage te beschermen tegen de invloeden van de zon. Dat doek vervangen is helaas wat duurder dan normaal, vanwege de extra lange lengte van het scherm. Daarom vragen we of jullie kunnen helpen door dit zonnescherm te sponsoren. Alvast dank namens Dieter, Mirjam en Dorien.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/05/2021 gestart

Actie georganiseerd voor:

Conceptstore Partners in Ambacht

Conceptstore Partners in Ambacht

Actie georganiseerd door:

Dorien Schults

Dorien Schults

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/05/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog