Zelfvoorzienend autonoom zeiljacht als alternatief voor huisvesting.

Zelfvoorzienend autonoom zeiljacht als alternatief voor huisvesting.

Het doel is om makkelijk te 3d printen modules te assembleren tot een volledig autonoom woonschip op groene energie.

 

Een combinatie van een tesla en een smart huis op het water. Dock to dock geautomatiseerd en bedienbaar via voice control. VHF communicatie, reisplanner, weersvoorspeller, stuurman, zelf lerend en optimaliserend. Volledig op groene stroom met zelfgezuiverd drinkwater uit zowel zoet als zout water. Voldoende leefruimte voor een gezin met 2 kinderen op een stukje roerend goed waar je je wereldwijd in een veilig thuis kan wanen, zelfs midden op de oceaan.

Overtollig opgewekte stroom wordt omgezet naar crypto-miners.
Een compacte permacultuur installatie voorziet de nodige basisbehoeften.

Alles geproduceerd om een mensenleven mee te gaan hoop ik een band te kunnen bouwen tussen mens en machine door AI met deep-learning capaciteiten in te bouwen op een zelfverbeterend transportmiddel voor de mens wat onze planeet zal willen ontdekken, en misschien wel meer.

De boot zelf bestaat uit ge3dprinte modules die modulair op elkaar aansluiten en daarna met carbonvezel kunnen worden bekleed om een gesloten geheel te vormen.

Het filament voor deze 3D prints hopen we zo veel mogelijk uit gerecycled plastic te kunnen produceren. Zo kunnen we het plastic uit de oceaan terugzetten als een ecologisch verantwoord, bewoonbaar transportmiddel.

Naarmate het project vordert zullen meer bijzondere eigenschappen worden prijsgegeven. Dit project heeft geen winstoogmerk of verkoop ambities. We willen kijken of we deze ambities gratis kunnen inzetten als oplossing voor woningnood.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/11/2023 gestart
434x bekeken

Actie georganiseerd door:

Adelmar Padmos

Adelmar Padmos

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/11/2023 gestart
434x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog