Wil jij ook dat Gerla's Haarstudio haar deuren na de lockdown weer kan openen?

Wil jij ook dat Gerla's Haarstudio haar deuren na de lockdown weer kan openen?
Team Gerla’s Haarstudio

Wij willen heel graag blijven werken bij Gerla's Haarstudio. Ons vak is zo mooi, maar helaas krijgen wij minimale steun!

 

Wij willen heel graag blijven werken bij Gerla's Haarstudio. Ons vak is zo ontzettend mooi, maar helaas kunnen wij op dit moment op minimale steun rekenen vanuit de overheid.
 

In oktober vorig jaar werd Gerla’s Haarstudio overgedragen aan Daphne en Denise. Deze meiden hebben een hart voor de zaak en gaan er altijd volgas tegenaan. Met een prachtig team werkten we naar de Kerst toe om iedereen te voorzien van een mooi kapsel, maar toen sloeg de lockdown hard in! Kapsalon op slot en wat de beste maand van het jaar had moeten worden, werd dit een maand met nagenoeg geen inkomsten. Minimaal steunpakket van de overheid maar de lonen van de werknemers en vaste lasten gaan door en moeten betaald worden.
 

Inmiddels ben jij waarschijnlijk toe aan een knipbeurt, maar door de lockdown is dit onmogelijk. Wil jij ook dat Gerla's Haarstudio haar deuren na de lockdown weer kan openen? Doneer dan een klein bedrag of zelfs het reguliere bedrag van jouw knipbeurt! Zo kunnen wij straks weer voor jou klaarstaan. Onze dank is groot!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...

Actie georganiseerd door:

Team Gerla’s Haarstudio

Team Gerla’s Haarstudio

 

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog