Wie Helpt Mij Mee Een Droom Te Verwezenlijken??

Wie Helpt Mij Mee Een Droom Te Verwezenlijken??
Michael van Leeuwen

Droom er van om jaren van depressie en klote gevoelens af te sluiten, met goede vrienden op een unieke en bijzondere manier.

 
€ 0 ingezameld

Waarom ik om donaties vraag? om mijn droomverjaardag te kunnen vieren, en dit voor mij een unieke kans is om een onvergetelijke ervaring te creëren die ik ondanks inleg van eigen geld anders niet zou kunnen realiseren. Ik droom er al jaren van om een groots feest te organiseren, waarbij een aantal goede vrienden en bekende  samen kunnen komen op een bijzondere festival locatie, waar het mogelijk is om een eigen Stage/Podium te realisere waar ik mijn grootste hobby/passie kan uitvoeren, Het draaien/mixen van muziek op een terrein waar zo'n 60.000 bezoekers staan, veel vrienden groepen allen met hun eigen muziek Stage/Podium, Om dit mogelijk te maken heb ik wat extra steun nodig om wat van de praktische zaken te bekostigen, zoals het huren van geluidsapparatuur, een busje voor het vervoer van alle apparatuur, een dixie toilet, en een aggregaat voor de stroomvoorziening, zodat alles zonder problemen kan verlopen.

Het zit eigenlijk niet in mijn karakter om hulp te vragen, doorgaans voelt dit erg ongemakkelijk en voel ik me te bezwaard om iets te vragen,

Waarom 

Deze hulp vraag durf ik nu te stellen omdat ik eens voor/aan mij zelf durf te denken,  na jaren van depressies, het hebben van een minderwaardigheids gevoel, en mij zelf een niets nut te vinden, gevoelens en problemen die zijn ontstaan in mijn jeugd, door situaties thuis, het seksueel misbruikt zijn door een buurjongen etc. Hebben er voor gezorgd dat ik in het verleden en helaas ook nog vaak genoeg in het heden,  een toneelstuk deed opvoeren, waarin ik als personage de altijd jolige, vrolijke en altijd opgewekte broer/vriend/neef speelde, helaas waren de gevoelen en emoties, de werkelijkheid vaak precies het tegenovergestelde.

Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd heb gezorgd en vaak moeten zorgen voor de mensen om mij heen, waardoor mij een heel groot deel van mijn jeugd en mijn tienerjare zijn ontnomen, en daarom wil ik nu een keer iets bijzonders voor mijzelf doen. Dit feest is niet zomaar een verjaardag, het is een manier om de mensen te bedanken die belangrijk voor mij zijn, mij door moeilijke tijden hebben geholpen terwijl ze dat vaak niet eens wisten of doorhadden, samen met hen wil ik een geweldige tijd hebben, om hen te bedanken en het leven te vieren, dat mag nu eindelijk wel eens een keer, 

Door te doneren, kunnen jullie bijdragen aan het waarmaken van dit moment, een tijd van samen zijn die wij nog lang zullen koesteren, en vaak over na zullen praten, dat zal niet alleen mij, maar ook mijn vrienden veel goed doen.

Het herstel proces of het echt een plek te geven allemaal lijkt soms makkelijker dan het is, lange goede periodes zonder depressi gevoelens, kunnen zomaar omslaan, naar wederom depressi en neerslachtigheid, ik ben op de goede weg, maar ben er nog niet helemaal, maar weet zeker dat als de droom die ik heb beschreven mede met jullie hulp kan worden waar gemaakt, dat veel goed zou doen.

En Daar, zou ik jullie eeuwig dankbaar voor zijn.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/08/2024 gestart
833x bekeken

Actie georganiseerd door:

Michael van Leeuwen

Michael van Leeuwen

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/08/2024 gestart
833x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Evenement
Misbruik melden