Westland Boksgala - Gezinshuis Mi Casa Su Casa, DOCW & Stichting On Wheels

Westland Boksgala - Gezinshuis Mi Casa Su Casa, DOCW & Stichting On Wheels

Zaterdag 18 Mei trek ik mijn bokshandschoenen aan en stap ik de boksring in om geld in te zamelen voor het goede doel.

 

Ik ga meedoen aan het Westlands Boksgala om zoveel als mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Naast mij zullen er nog 23 andere Westlandse ondernemers hieraan deelnemen en zamelen we geld in voor het ‘Gezinshuis Mi Casa Su Casa‘, ‘Dieren Opvang Centrum Westland’ & ’Stichting On Wheels’.

Help jij mee de dromen van deze goede doelen te verwezenlijken? Dan is elk bedrag meer dan welkom! Alvast bedankt.

Gezinshuis Mi Casa Su Casa: Dit gezinshuis biedt een veilige haven voor kinderen die om verschillende redenen niet meer thuis kunnen wonen. Deze kinderen hebben vaak al veel meegemaakt en verdienen een stabiele omgeving waarin ze kunnen groeien en bloeien. Momenteel zijn ze bezig met het verzamelen van financiële middelen om een nieuwe bus aan te schaffen, waarmee  ze de steden kunnen bezoeken waar milieuzones gelden. Met jullie bijdragen hopen we genoeg geld in te zamelen om bij te dragen aan de aanschaf van deze bus, zodat alle leden van het gezinshuis zonder beperkingen kunnen rijden. Samen kunnen we het verschil maken en deze kinderen de kans geven om een positieve toekomst tegemoet te gaan.

Dieren Opvang Centrum Westland: Een dier dat gewond, ziek of gevonden is in het Westland heeft vanaf de zomer geluk. Het wordt opgevangen en verzorgd in een nieuw dierenopvangcentrum in het Westland. Tijdelijke opvang was er niet binnen de gemeente. Stichting DOCW lost dit op, het Dieren Opvang Centrum Westland. Hier kunnen dieren op adem komen of verzorgd worden. In de tussentijd zoeken hen de eigenaar of regelen ze een dierenarts. De meeste dieren blijven tot ze volledig hersteld zijn en wilde egels blijven tot ze kunnen terugkeren in de natuur. En wat ze nu vooral zoeken zijn donateurs en sponsors. Want om in de zomer van 2024 open te kunnen is er nog veel geld nodig.

Stichting On Wheels: Deze stichting zet zich in voor kinderen, volwassen en ouderen met een (ernstige) beperking. Ze bieden hen de mogelijkheid om te genieten van een onbezorgde vakantie of een dagje uit door de verhuur van aangepaste vervoer- en kampeermiddelen, chalets en het organiseren van leuke activiteiten. Op het verlanglijstje van deze stichting staat het opknappen van de Westlandse schuit.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/03/2024 gestart
455x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lennart Van Tienen

Lennart Van Tienen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/03/2024 gestart
455x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog