Werkvakantie Peru Ottoland

Werkvakantie Peru Ottoland
Werkvakantie Peru Ottoland

In de zomer van 2022 gaan wij met een groep van 19 jongeren en 4 begeleiders op werkvakantie naar Peru.

 

Een werkgroep namens de Hervormde Kerk in Ottoland heeft in juni dit jaar het idee opgepakt om in de zomer van 2022 een werkvakantie te organiseren, in navolging op een eerdere indrukwekkende en onvergetelijke werkvakantie naar Moldavië in 2018. Inmiddels zijn er 19 jongeren en 4 begeleiders enthousiast om mee te gaan.  

We zullen onze handen uit de mouwen gaan steken bij Jordi en Ria Bosch van Brazos Abiertos in de sloppenwijken van Lima in Peru.

Brazos Abiertos (Open Armen) is via de Stichting Shailoh sinds 2011 werkzaam in de gemeenschap Nueva Juventud in de arme wijken van Lima en heeft passie voor het herstel van het gezin. De focus ligt op het toerusten van families en deze bij God brengen.

Tijdens ons verblijf hopen wij verder te gaan met de bouw van het nieuwe onderkomen en zullen wij activiteiten organiseren voor de kinderen, Engelse les geven en de sloppenwijken in gaan om mensen te ondersteunen waar ze op dat moment hulp bij nodig hebben.  

De kosten voor deze reis zijn aanzienlijk en daarnaast willen we graag een bedrag meenemen wat ten gunste komt aan Brazos Abiertos. Alle deelnemers brengen maandelijks een eigen bijdrage in en verder willen we met een aantal acties het benodigde bedrag van in totaal ca. €40.000,= bij elkaar halen.

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/12/2021 gestart
1690x bekeken

Actie georganiseerd door:

Werkvakantie Peru Ottoland

Werkvakantie Peru Ottoland

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/12/2021 gestart
1690x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog