We laten ouderen niet in de kou staan!

We laten ouderen niet in de kou staan!
Deel deze actie via:

Warme winter voor ouderen mogelijk maken!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal,

Ik heb een tijd in de ouderenzorg gewerkt en hier goede en leuke contacten aan overgehouden. Helaas shockeren de laatste berichten van mijn geliefde klantjes me. Zoals we allemaal weten zijn het dure tijden en ook warmte creëeren is bijna onmogelijk. De teksten dat ze hopen niet meer wakker te worden doen me pijn. Ook kunnen zij vaak niet meer de levensbehoefte aanschaffen die zij nodig hebben. Deze mensen hebben vaak geen familie meer en zijn erg eenzaam.

Veel van mijn klantjes wonen in verouderde huizen. De warmte die zij zouden stoken (als ze al kunnen stoken) houden deze huizen niet vast doordat deze mensen niet in staat zijn de kleinere voorzorgsmaatregelen te kunnen treffen.

Doormiddel van raamisolatie, radiatorfolie, strips onder de deuren, kieren afkitten en ga zo maar door. Het zijn kleine dingen maar zo belangrijk in deze tijd! Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen in deze situatie en vraag dan ook om hulp. Ik heb al mensen die hierin meehelpen en zullen kitten en bevestigen van de strips en folie.

Iedere kleine donatie is een geschenk op deze koude dagen. Onder het mom van "Wie niet waagt wie niet wint!" Heb ik dan ook besloten dit te starten.

Alvast bedankt!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 3/12/2022 gestart
77x bekeken

Actie georganiseerd door:

S VM

S VM

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 3/12/2022 gestart
77x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog