vrijwilligerswerk zomerschool dorp Madagaskar

vrijwilligerswerk zomerschool dorp Madagaskar

Eduscol Mada ondersteunt de werking van drie basisschooltjes in Madagascar, zowel pedagogisch, didactisch als renovatiewerken

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Sinds 2014 ondersteunt dit project de werking van drie basisschooltjes in Madagascar, Afrika. Dit zowel pedagogisch als didactisch. Eduscol Mada helpt o.a. ook bij het renoveren van de schoolgebouwen, het educatief inrichten van de klassen, goede sanitaire voorzieningen, het inrichten van de speelplaats, het aanleggen van een moestuin en het voorzien van sportfaciliteiten. 

Als vrijwilligers geven we 3 weken les in de zomervakantie samen met de lokale leerkrachten. De bedoeling van de zomerleerschool is aanvullend en verdiepend te werken op het normale schoollessenrooster waarbij veel aandacht gaat naar persoonlijke ontwikkeling van de kinderen en het oefenen van de Rechten van Het Kind. 

Hierbij zoek ik financiële steun voor de reis alsook voor de aankoop van allerhande materialen voor de klassen en speelplaats.

Ik doe dit op vrijwillige basis en sta zelf in voor mijn transport, eten en verblijf. Zoals je wel kan denken is het als student niet goedkoop om naar Madagaskar af te reizen en daar 3 weken te verblijven. Daarom zou ik uw hulp hard kunnen gebruiken om ons project te helpen bekostigen. 

Uw bijdrage wordt enorm geapprecieerd en zal vele kindjes kunnen helpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/02/2023 gestart
151x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jamela El Mossaoui

Jamela El Mossaoui

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/02/2023 gestart
151x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog