Vrijwilligerswerk fysiotherapie in Tanzania

Vrijwilligerswerk fysiotherapie in Tanzania
Andrea Maelfait

In januari 2024 trekken Lore en Andrea voor twee maand naar Tanzania om vrijwilligerswerk te doen in een lokaal ziekenhuis.

 

Hallo

Leuk dat je op de link klikte en de moeite neemt om ons verhaal te lezen.

Wij zijn Lore & Andrea, pas afgestudeerd aan de universiteit van Gent. We zijn 23 jaar en willen na een half jaar werkervaring ons inzetten als kinesitherapeut in een lokaal ziekenhuis in Tanzania met de organisatie MediTrip.

We willen onze kijk op de wereld verbreden, kwetsbare mensen helpen en zowel onze kennis overbrengen als een andere manier van werken bijleren. We kijken graag verder dan onze veilige thuishaven in België, ook al is dit avontuur voor ons ook best spannend en een grote uitdaging.

MediTrip geeft ons de kans om twee maand mee te werken in een lokaal ziekenhuis in Arusha. In het ziekenhuis komen veel kwetsbare mensen waar wij hopelijk een grote bijdrage kunnen leveren met onze kennis en ervaring. Onder begeleiding van een lokale kinesitherapeut mogen we onze handen uit de mouwen steken om de lokale bevolking te behandelen en ondersteunen waar nodig. De populatie is heel gevarieerd, van jong tot oud. Ons doel is om de gezondheid en het welzijn van de bevolking te verbeteren. 

We hebben dit avontuur met beide handen gegrepen. Twee maanden werken op vrijwillige basis waarvoor we onbetaald verlof kregen. Om het werk als kinesitherapeut te kunnen uitvoeren, hebben we deze crowdfundingsactie opgestart. Met het opgehaalde geldbedrag worden een donatie aan het ziekenhuis, de transfers naar werkplekken, het vrijwilligerswerk zelf, middelen om aan het ziekenhuis te bieden en begeleiding van een lokale kinesitherapeut betaald. 

We zouden het ontzettend waarderen als je een bijdrage zou leveren voor ons avontuur als vrijwilliger in Tanzania.

Alvast bedankt!

Lore & Andrea 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/09/2023 gestart
1288x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Medi Trip

Medi Trip

Actie georganiseerd door:

Andrea Maelfait

Andrea Maelfait

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/09/2023 gestart
1288x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog