Vriendin terug haar toekomst

Vriendin terug haar toekomst

Na een hele lastige periode is het tijd om de toekomst te omarmen.

 

Deze actie is bedoeld voor een goede vriendin van mij en voor haar 2 jonge kindjes. 

Eindelijk heeft ze een half jaar geleden zich vrijgemaakt van haar geweldadige partner. Helaas heeft hij haar achter gelaten met schulden. Ze heeft 2 jonge kinderen en voor hen vecht Ze heel hard. 

Inmiddels heeft ze voor de meeste schulden een regeling kunnen treffen. Maar je raad er al er zijn er 2 die dwars liggen. 1 daarvan is de woningbouw vereniging, hier heeft ze een schuld van rond de 7000€ dank zij haar ex die het naliet om de huur te betalen en ervoor koos om dat bedrag in drank en gokken te steken.  De ander € 1500 is voor een schuld die zij ook heeft dankzij haar ex, gekocht op afbetaling door hem, maar nooit betaald. Helaas draait zij er voor op. 

Beide schulden waren nog hoger dan wat er nu nog open staat, maar gelukkig heeft ze al heel wat kunnen afbetalen. Maar nu dreigen ze haar en haar kinderen uit het huis te zetten en beslag te leggen op haar spullen. 

Ze werk ontzettend hard en elk uur dat ze kan werken pakt ze. Hierdoor ziet ze haar kinderen een stuk minder, maar gelukkig vangen haar familie en vrienden de kindjes op en helpen ze waar ze kunnen. 

Ik zou het zo gaaf vinden als ik haar kan helpen met het betalen van deze 2 schulden, zodat ze weer een mooie toekomst voor zich heeft en kan gaan genieten in plaats van wakker liggen van het piekeren.  En kan genieten van een uitje met haar kindjes.

Maar ik heb helaas ook niet zoveel dus vandaar deze actie met de intentie om haar uit deze lastige positie te halen. 

Ik wil jullie dan ook om hulp vragen om haar te helpen. Elke bijdrage is welkom!!

 

En kan je niet doneren, maar wel deze actie delen, dan is dat ook heel welkom.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/07/2023 gestart
90x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ria Kraamer

Ria Kraamer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/07/2023 gestart
90x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog