Voorkom jonge meid met 5 honden op straat!

Voorkom jonge meid met 5 honden op straat!

Voorkom het verliezen van een thuis en het breken van een familie

 

Red Aishah en haar vijf honden van dakloosheid: doel van € 15.000


 

We ondersteunen Aishah, een 22-jarige vrouw, en haar vijf geliefde honden die dringend hulp nodig hebben. Aishah en haar honden staan ​​op het punt uit hun huis gezet te worden en worden dakloos op straat achtergelaten. Met jouw hulp kan ze een camperbus kopen om een thuis te blijven behouden voor Aishah en haar roedel.

Aishah is een dappere jonge vrouw die in haar leven met veel ontberingen te maken heeft gehad. Ze groeide op in een moeilijke omgeving, kampt nu met een depressie en staat er hellemaal alleen voor zonder enige mogelijkheid van opvang van haar omgeving door het gemis van een sociale-kring en familie. Alsof dit nog niet genoeg is, is haar huisbaas van plan haar uit te zetten en heeft ze maar één optie: verhuizen naar een camperbus. De kosten van de camperbus en alle benodigde benodigdheden om hem uit te rusten, worden geschat op ongeveer € 15.000.

Jouw donaties helpen Aishah om een ​​camperbus te kopen en haar thuis te houden. Uw steun zal haar ook helpen om een ​​gevoel van veiligheid en stabiliteit te creëren voor haar en haar vijf honden. Ze zullen bij elkaar kunnen blijven en hun huis kunnen behouden, en voedsel, medische zorg en onderdak voor hun honden kunnen bieden.

Wat nog belangrijker is, het zal haar de kans geven haar leven weer op te bouwen en haar onafhankelijkheid terug te winnen. Overweeg alsjeblieft om vandaag nog een donatie te doen. Elke euro telt en jouw bijdragen zullen echt een verschil maken voor Aishah en haar harige vrienden. Bedankt voor je ondersteuning!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30/01/2023 gestart
435x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marieke Van kerkhof

Marieke Van kerkhof

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30/01/2023 gestart
435x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden