Videopodcastserie "Perspectiefvol leiderschap."

Videopodcastserie "Perspectiefvol leiderschap."
Bert-Jan van der Mieden

2x per maand een interview met een leidinggevende om te floreren door regie en koers te zetten naar een luisterrijke toekomst

 

Pyramide nodigt eenieder uit zich gratis te abonneren op de videopodcastserie “Perspectiefvol leiderschap. Samen op koers naar een luisterrijke toekomst!”. Deze is gestart in maart 2023 en verschijnt tweemaal per maand voor onbepaalde tijd. 

De missie van Pyramide en deze videopodcastserie is: “Inzichten en handvatten geven waardoor we, individueel en gezamenlijk, onze bijdrage kunnen leveren aan de gewenste toekomst.” Op basis van de visie dat individuen, teams en organisaties dit alleen kunnen realiseren door persoonlijk leiderschap en op basis van vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit. 

Pyramide begeleidt individuen, teams en organisaties zodat zij kunnen floreren door regie en hun duurzaamheidsdoelstellingen kunnen realiseren. Pyramide heeft daartoe een methodiek en instrumentarium ontwikkeld. Door de Sustainable Development Goals en de 169 onderliggende targets te koppelen aan de artikelen van de Mensenrechten en Kinderrechten wordt greenwashing voorkomen en optimaal draagvlak en commitment verkregen.  

Wat heeft men aan deze videopodcastserie?

De videopodcastserie is gebaseerd op mijn boek “Perspectiefvol leiderschap. Management in de 21e eeuw”. Daardoor kan men zelf, en met elkaar, de Pyramide-aanpak toepassen. In het boek tref je niet alleen de in de praktijk bewezen Pyramide-aanpak aan, maar ook 49 interviews met leidinggevenden uit alle maatschappelijke disciplines. 

In deze videopodcastserie komen niet alleen een aantal van deze geïnterviewden aan het woord, maar delen ook andere gebruikers van het boek hun kennis, ervaringen en inzichten. En geven zij aan hoe we, mede met hulp van de Pyramide-aanpak, de regie stevig ter hand kunnen nemen in onze werk- en privésituatie. 

In de komende jaren komen steeds meer gebruikers van het boek aan het woord en geven zij hun Regietips, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen gaan floreren door regie in leven, wonen en werken. 

Voor meer informatie: https://www.pyramide.nl/inspiratie/videopodcast-perspectiefvol-leiderschap-samen-op-koers-naar-een-luisterrijke-toekomst/

Jouw steun om dit te helpen realiseren, wordt zeer gewaardeerd. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/05/2023 gestart
401x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Pyramide

Pyramide

Actie georganiseerd door:

Bert-Jan van der Mieden

Bert-Jan van der Mieden

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/05/2023 gestart
401x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden