Verse start voor Silvan

Verse start voor Silvan

Silvan is herstellende van een NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en wij willen hem een mooie toekomst geven

 

Sinds die vreselijke klap op 3 oktober 2023 vocht Silvan voor zijn leven, nu vechten we samen met hem om er zo goed mogelijk bovenop te komen.

“Als je kind en broertje totaal onverwachts besluit niet meer verder te willen dan stort je hele wereld in, maar we zijn dolgelukkig dat Silvan nog bij ons is en dat hij langzaam maar zeker opkrabbelt.”

Silvan verblijft momenteel op de afdeling Neurologie van het ziekenhuis in Breda en zal spoedig worden opgenomen in het Antes (revalidatiecentrum) ter behandeling van zijn NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en om te verwerken wat er is gebeurd.

Intussen doen wij er alles aan om voor Silvan een zo goed mogelijke omgeving te creëren waarin hij zich, als hij straks weer thuiskomt, verder kan ontplooien en weer happy kan zijn.

Deze "Verse start voor Silvan" hopen we op korte termijn te realiseren in de vorm van een nieuwe woonomgeving; een aanpasbare woning (onze huidige woning is hiervoor helaas niet geschikt) en we hebben allemaal een behoorlijk trauma opgelopen door de heftige gebeurtenis bij ons thuis. Ondanks een hoop zorgen en geregel, gaan wij er 100% voor!

Alles dat er gebeurd is heeft intussen voor onkosten gezorgd die wij nooit konden voorzien, dit terwijl onze inkomsten tegelijkertijd een stuk minder zijn geworden. Nu hebben we gelukkig wel een spaarcentje, maar zoals jullie zullen begrijpen kunnen we alle hulp om onze plannen voor deze "verse start" te bekostigen goed gebruiken.

We hebben daarom, na lang overwegen - want het is nogal wat - besloten een fundingactie op touw te zetten zodat we Silvan die plek kunnen geven waar hij gelukkig kan worden en gewoon weer ‘Silvan’ kan zijn.

Help mee door Silvan een letterlijke steun in de rug te geven en hem een mooie, goeie en zekere toekomst te gunnen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/11/2023 gestart
7405x bekeken

Actie georganiseerd door:

familie Boot

familie Boot

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/11/2023 gestart
7405x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Familie
Misbruik melden