VERNIEUWING VAN HET WINKELTJE KINDERBOERDERIJ “DE VOSHEUVEL” AMERSFOORT.

VERNIEUWING VAN HET WINKELTJE KINDERBOERDERIJ “DE VOSHEUVEL” AMERSFOORT.

Vernieuwing de inventaris van het winkeltje in de hooiberg. Deze voldoet niet meer aan de eisen.

 

De gedachte achter deze actie!

Het beheren van de Stadsboerderij is kostbaar. Het bestaan is alleen mogelijk door de dagelijkse inzet van vele vrijwilligers, de gunst van donateurs en de continue bijdrage van gemeente Amersfoort. En daar zijn zij onwijs dankbaar voor! 

Ondanks de vele giften is er simpelweg niet genoeg geld om de bouw van de nieuwe hooizolder te realiseren terwijl dit echter hard nodig is. Zonder een betrouwbaar en werkende hooizolder. Kan er geen hooi worden opgeslagen. Waardoor er voor vele dieren woonachtig op de kinderboerderij hun dagelijkse maaltijd moeten missen. Terwijl deze maaltijd juist zo hard nodig is voor de dieren. 

 

*Trip down memory lane*


Het ontstaan van Stadsboerderij De Vosheuvel is al sinds 1977 een begrip in de regio Amersfoort. Het is onze passie om bezoekers een leerzame èn leuke boerderijervaring te bieden. Wij geloven dat mensen meer van de natuur gaan houden als zij die beter begrijpen en direct contact hebben.

Wij zijn gek met onze dieren. Daarom staan duurzaamheid en respect centraal. Elke dag staan wij klaar voor onze dieren, krijgen ze uitgebalanceerde voeding, waken we over hun welzijn en gezondheid.

Kijk gerust eens op de website https://www.devosheuvel.nl

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/05/2023 gestart
130x bekeken

Actie georganiseerd door:

Roelof Roossien

Roelof Roossien

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/05/2023 gestart
130x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog