Vergiftiging honden steenhuffel

Vergiftiging honden steenhuffel
Deel deze actie via:

Zoals geweten zijn mijn hondjes vergiftigd in steenhuffel. Wij zoeken kleine bijdragen om de kosten te helpen onderdrukken.

 

Hallo

Ik zou dit nooit op poten zetten mocht het niet nodig zijn..

Mijn hondjes zijn zoals de laatste dagen vermeld er niet al te best aan toe na een vergiftiging die ze hebben opgelopen in steenhuffel.

De kosten hiervan lopen serieus omhoog, en ook heeft 1 van de 3 een bloedtransfusie nodig. Deze kosten zijn ook niet mals..

Toch heb ik geen moment getwijfeld om mijn honden te helpen, en er voor te vechten wat er ook voor nodig was. Zora en Balou verblijven nu al 6 dagen bij de dierenarts aan een infuus.
Zora heeft dringend bloed nodig om de slaagkansen en overlevingskansen te vergroten. 

Nero stelt het al bij al goed.

Toch gaan ze alle 3 nauwe opvolging nodig hebben, en nog lang medicatie nodig hebben, en gaan er  dierenarts bezoekjes aan te pas komen de komende weken.

Na veel twijfel heb ik toch beslist om een beetje extra steun aan te vragen om de kosten te dekken die serieus oplopen..

Iedereen die een beetje wil helpen, om mijn honden de kans te geven er door te komen en Zoratje extra bloed te geven wil ik nu al ENORM HARD bedanken.

De updates kunnen steeds op mijn Facebook  pagina gevolgd worden (Shauni Tilburgh) en zullen openbaar gezet worden. 

De centjes gaan ENKEL EN ALLEEN gebruikt worden voor dierenarts kosten, en kunnen altijd aangetoond worden indien gewenst! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/04/2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Shauni Tilburgh

Shauni Tilburgh

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/04/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden