Verborgen gebreken in huis

Verborgen gebreken in huis

21 jarige jongeman koop in november 2022 een huisje in Kruibeke voor 190000 € , na 1 week sleutel vind hij problemen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Na 1 week sleutel overdracht merk gasgeur op, vermuft en andere zaken , de verkoper meld dat er nooit problemen waren . 
nu bleek er een gaslek te zijn, 1 gaskachel  werkte ook niet  , in de badkamer begonnen de volgende problemen , daarna in de keuken ook , muren , vloeren zat vol vocht . deuromlijstingen en plinten kwamen  los . Vocht verplaatste zich verder naar de muren  in de living . Putje winter en deze problemen met een gaskachel die niet werkte , gas moest afgesloten worden om breekwerken te doen , waarop uiteindelijk heel het gelijkvloers, keuken, living en badkamer moet gestript worden ! Verzekering word op te hoogte gebracht en expertise volgt met een uitbetaling van 5000 € , verder is procedure afwachten ! 
4 maanden verder een onbewoonbaar huis en moet overal gaan overnachten ondertussen. Nu zal dit een gerechtelijke procedure worden en verzekering betaald verder niets uit . Middelen zijn er niet om verder te kunnen alles is zo duur !

ik wil graag een geld inzameling organiseren, zodat het mogelijk word om de kosten loodgieter, bezetting werken , badkamer te kunnen laten plaatsen ( die is reeds gekocht maar zelf kunnen we dit niet plaatsen ). De keuken te installeren en vooral Verwarming te kunnen voorzien tegen de winter !  Deze 21 jarige heeft een dochter van 3 jaar en als zijn huis niet in orde komt zal zijn weekend omgang regeling kunnen ontnomen worden . Ik wil alles doen een bewoonbare woonst te kunnen maken . Meubels zijn er maar het huis enkel nog bakstenen! 
 

wachten op resultaat via rechtbank kan maanden duren !  En dan nog niet weten of al deze geborgen gebreken kunnen vergoed worden ??

Ik kan helaas maar 1 foto toevoegen maar indien mogelijk kan ik vele nog aantonen van de opgelopen schade . Expert zegt zelf dat hij dit geval nog nooit eerder gezien heeft , echter bij bezoek voor aankoop was er niets te zien, alles was net geschilderd, gecamoufleerd. Renovatie was nodig maar niet om 4 maanden verder geen huis meer te hebben waar je niet in leven kan ! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/04/2023 gestart
182x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tania De laet

Tania De laet

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/04/2023 gestart
182x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog