Veilige generatiewoonst

Veilige generatiewoonst
Nathalie Snyers

Wegens het komen inwonen van een derde generatie, in een onveilig gebouw waar drugsnaalden rond geslingerd worden

 

Als alleenstaande moeder werk ik al zoveel jaren om rond te komen, maar niet om te leven. Door het weinige thuis zijn, heeft mijn kind vriendschap gezocht met mensen die op het eerste zicht een voorbeeld waren, maar zich eigenlijk in het criminele milieu bevonden.

Na jarenlang roepen bij verschillende instanties om hulp, waar geen gehoor gegeven werd, is mijn zoon ook het verkeerde pad opgedoken. Nu zijn diezelfde instanties wel in actie gekomen, door mij financieel te straffen. Niet alleen met boetes, maar ook met kindergeld, studietoelage, schooltoelage, sociale premies, verhoogde tegemoetkoming,…

Mijn moeder komt ook bij mij wonen, waamee we 3 generaties onder 1 dak worden. Op het eerste zicht zou je denken dat dit makkelijker wordt. Extra hulp… Maar ik woon op de 3de verdieping van een gebouw waar geen lift is, waar de schimmels op de muren floreren en waar gebruikte drugsnaalden rondslingeren op de trappen.

Kopen is geen optie, en ook al werk ik fulltime, sparen lukt niet door alle rekeningen en financiele sancties heen. Mijn zoon is terug het rechte pad op aan het gaan, maar het kwaad is al geschied.

Misschien met uw hulp, kan ik genoeg inzamelen om toch iets te kopen waar ik met mijn familie kan wonen. Een veilige omgeving voor mij en mijn zoon, in een gebruiksvriendelijke woonst om mijn moeder op te vangen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/05/2024 gestart
101x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nathalie Snyers

Nathalie Snyers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/05/2024 gestart
101x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog