Van naïeve stadsgriet naar gedupeerde kustbewoner

Van naïeve stadsgriet naar gedupeerde kustbewoner

Onwetendheid werd afgestraft door onrechtvaardigheid.

 
€ 0 ingezameld

1 februari.

We leven nu al een jaar in een nachtmerrie. Het oude huis van mama werd verkocht en na 3d was er ineens vanalles mis dat nooit gezegd geweest zou zijn.

De makelaar werd nochtans goed ingelicht maar mama, goedgelovig had er niet aan gedacht het extra op mail te zetten. Nochtans bij de verkoop van de woning in Antwerpen was dit ook niet gebeurd.

Er kwamen verzamelde verklaringen binnen van buren waar onze tenen van krulden omwille van de onjuistheid. Waarom deden ze dit?

En als kers op de taart kwamen er foto's bij van de woning zoals ze er ooit moet hebben uit gezien maar NIET toen zij ze kocht.

Ze werd uitgekotst voor de vreselijkste dingen, heeft alles weerlegd maar helaas is dat niet genoeg. Het rechtssysteem besloot deze zaak als uitzondering te nemen denk ik. Want niemand snapt het, niemand heeft er ervaring mee.

We hebben elke opkoper op het Web gemaild, inclusief projectontwikkelaars.

De bank is zelf met de handen in het haar naast ons komen zitten.

Het vonnis is net een week bestudeerd en de belastingdienst komt zijn deel al halen nog voor de raadsman iets kon betwisten.

Dus zoeken we een mirakel.

Wij helpen altijd iedereen, al hebben we zelf meer dan genoeg aan ons hoofd.

Wij kunnen nooit iemand in de koude laten staan, op geen enkel gebied.

Waarom deze crowdfunding... Mama moet nu alles terugbrengen naar de toestand voor de verkoop. Maw woning terugkopen plus bovenop een hoop (onterechte) kosten. Zelfs de makelaar komt er met profijt vanaf.

Omdat het ontzettend snel moet gaan, ze gaven amper een week!!, moeten we ons wenden tot opkopers die al amper reageren, nooit genoeg zullen bieden en er dus een groot restbedrag overschiet.

Ondertussen wachten we op reactie rond de sleuteloverdracht zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen en we de ellende en stress van een door de andere partij aanstelbare deurwaarder, voor kunnen zijn.


 

Mama en ik kochten een nieuwe woning voor een nieuwe start samen met mijn 2 zoontjes, waarvan de oudste met autisme en de ander een baby van 2,5 maanden. Ook zij dreigen hier mee de dupe te worden van een onrechtvaardige beslissing.


Iedereen die ons een hart onder de riem steekt: alvast eeuwige dankbaarheid

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/02/2024 gestart
738x bekeken

Actie georganiseerd door:

Rebecca Van Put

Rebecca Van Put

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/02/2024 gestart
738x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog