Vader is binnenkort dakloos waardoor zijn kinderen en hij dakloos zijn

Vader is binnenkort dakloos waardoor zijn kinderen en hij dakloos zijn

Doneer en deel zo veel mogelijk op alle platforms AUB elke euro helpt ,.

 

Sinds januari wonen mijn drie dochters bij mij door toedoen van een spoed uithuisplaatsing bij hun moeder ivm mishandeling en verwaarlozing .

Ze zijn toen bij mij en mijn toenmalige partner komen wonen wiens huis dit ook is waar we momenteel ‘nog’ wonen .

Ik werk als zelfstandige in de bouwsector, maar doordat de drie meiden hun schooljaar af moeten maken in Amsterdam van de rechtbank , ben ik elke dag 4 uur in totaal kwijt aan het brengen en halen naar en van school , doordat de jongste twee in zuid op de basisschool zitten en de oudste op de havo in de stad , waardoor ik niet meer aan werken toe kom , omdat opdrachtgevers nou eenmaal met tijdschema’s zitten wanneer een klus klaar moet zijn , en niks hebben dan aan iemand die maar de helft kan werken .

Door het belaste verleden wat de meiden hebben meegemaakt sinds 2020 bij hun moeder thuis , hebben ze veel aandacht , liefde en een luisterend oor nodig .

Waardoor ik en mijn toenmalige partner zo uit elkaar gegroeid zijn dat we geen andere uitweg zagen dan uit elkaar te gaan , zij heeft haar huis tijdelijk verlaten met haar zoontje die ze volgens co-ouderschap regels heeft , en is bij haar ouders gaan logeren .

Nu heeft ze een limiet gegeven wanneer we hier weg moeten zijn en dat is 10 dagen .

Volgend schooljaar gaan alle drie de kinderen hier in het dorp naar school , waardoor ik weer de normale uren kan werken .

Doordat ik zzp-er ben korter dan een jaar , omdat ik 27-02-2020 een ernstig auto-ongeluk heb gehad doordat ik werd afgesneden op de snelweg door iemand die daarna ervandoor is gegaan ,heb ik 5 operaties moeten ondergaan en een revalidatie traject gehad tot november 2022 , kan ik geen cijfers overhandigen waardoor ik recht heb op een uitkering .

Aankomende week wordt ik eindelijk geholpen door het urgentiebureau , maar zonder inkomen kan ik daar niet eens de huur van betalen , laat staan een huis inrichten met de nodige dingen voor de kinderen .

Aanstaande juli is de laatste rechtszaak waardoor ik eindelijk het gezag en de voogdij krijg over mijn dochters , dan pas kan ik ze inschrijven officieel en heb ik recht op subsidies en toeslagen waardoor de meiden het ook al een stuk makkelijker krijgen .

Nu gaat alles nog steeds naar moeder ookal wonen ze hier al sinds januari .

Er is zoveel mis met het kinder systeem in Nederland , dat alles via drie zittingen moet gebeuren , dat je zomaar normaal gesproken een jaar verder bent waarin kinderen in onzekerheid zitten .

Daar zou ook eens meer aandacht voor moeten zijn , want ik ben zeker niet de enige man die in deze situatie zit .

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/06/2023 gestart
1275x bekeken

Actie georganiseerd door:

Melvin Mertens

Melvin Mertens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/06/2023 gestart
1275x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog