Uniek kattencafé in Tongeren!

Uniek kattencafé in Tongeren!
VZW Zwerfkat in Nood

Zwerfkat in Nood opent in Tongeren binnenkort haar eigen adoptiecafé en daarom starten we deze crowdfunding!

 

Zwerfkat in Nood wil in Tongeren binnenkort haar eigen adoptiecafé ‘Kat op schoot’ openen, en daarom starten we deze crowdfunding.

Dit kattencafé onderscheidt zich van de andere door de kleinschaligheid en de huiselijkheid, maar de kosten zijn er niet minder om.

Er is namelijk nog veel verbouwingswerk te doen! Sanitair, elektriciteit, verwarming ... Die werken vereisen grote uitgaven: onze berekening komt op ongeveer 12.000 euro. 

We werken zo veel mogelijk met rustieke en gerecycleerde materialen in een ludiek jasje, en we bieden maximaal 8 zwerfkatjes een warme, knusse omgeving waar ze tijdelijk mogen wonen. Tijdelijk, omdat ze beschikbaar zijn voor adoptie, en we hopen via deze leuke manier van werken dat de diertjes veel meer kans maken om geadopteerd te worden. Tenslotte kunnen we ook meer zwerfkatten van de straat redden, want… hoe meer reddingen, hoe meer levens een nieuwe kans krijgen.

‘Kat op schoot’ is een kleine, intieme koffiebar waar het voor allen lekker vertoeven is, en waar de klant overal omringd wordt door de schattigste poezensnoetjes. Een plek waar elke dierenvriend welkom is, en waar die zalig kan bijkomen van het drukke leven, want hier heerst rust en liefde.

Help jij mee onze droom te verwezenlijken? Ik weet dat ik voor onze katjes spreek, als ik zeg dat ze jou eindeloos dankbaar zullen zijn!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/02/2022 gestart
5588x bekeken

Actie georganiseerd voor:

VZW Zwerfkat in Nood

VZW Zwerfkat in Nood

Actie georganiseerd door:

VZW Zwerfkat in Nood

VZW Zwerfkat in Nood

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/02/2022 gestart
5588x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden