Transgender operaties

Transgender operaties
Belinda Renet

Mijn echtegenoot is transgender en dat brengt uiteraard wat kosten met zich en vooral de operaties wij hopen op jullie steun

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, familie en mede-ondersteuners,

 

Ik richt me vandaag tot jullie om jullie hulp te vragen bij een zeer belangrijk project:

Mijn echtgenoot heeft enige tijd geleden besloten om een grote stap te zetten in het leven en de transitie te ondergaan naar zijn ware gender identiteit.

 

Dit is voor ons beiden een zeer belangrijke, maar ook dure reis, met name vanwege de kosten van de noodzakelijke operaties.

 

Helaas zijn de kosten van deze operaties enorm hoog en niet voor iedereen toegankelijk. Het zou zonde zijn om Kevin zijn droom te laten varen vanwege een financiële belemmering.  

 

Wij zijn vastbesloten om deze reis te maken en hieruit zullen we alleen maar sterker uit komen. We vragen uw steun en hulp om ons te helpen deze grote stap te zetten. Elke donatie zal bijdragen aan de realisatie van Kevin zijn droom om een gelukkig, gezond en vooral 'volledig' leven te leiden.

 

Wij geloven sterk in de kracht van gemeenschap, en we zijn dankbaar voor alles wat jullie voor ons doen. Alleen samen kunnen wij deze reis tot een succes maken.

 

We zijn van mening dat iedereen het recht heeft op een leven waarin zij volledig kunnen zijn wie ze zijn.

 

We willen graag onze dankbaarheid tonen voor iedereen die bereid is om bij te dragen. Uw steun en genereuze donatie betekent immers heel wat voor Kevin, en voor iedereen die LGBTQ+-rechten steunt.

 

Laten we samen deze uitdaging aanpakken en zorgen voor een positieve verandering in het leven van iemand die dit zeker en vast verdiend!

 

Met uw steun kunnen we de droom van een transgender werkelijkheid maken. Help ons alstublieft om deze onvergetelijke en belangrijke stap in ons leven te ondersteunen. Elke euro telt!

 

Wij danken u bij voorbaat voor uw steun en kijken ernaar uit om u ooit persoonlijk te kunnen bedanken.

 

Met vriendelijke warme groetjes,

Kevin & Belinda

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/06/2023 gestart
418x bekeken

Actie georganiseerd door:

Belinda Renet

Belinda Renet

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/06/2023 gestart
418x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden