The American dream

The American dream

Help team Like Lego Parc met het verwezenlijken van hun American dream!

 

Op donderdag 23 november vond in Hasselt de Limburgse regiofinale van de First Lego League plaats. Ons team van Linc Parc Lanaken behaalde hier een mooie 3e plaats waardoor ze werden geselecteerd voor de Belux Finale van zaterdag 23/03 in het sportpaleis te Antwerpen.  

De First Lego League inspireert jongeren om te experimenteren en hun zelfvertrouwen, kritisch denken en ontwerpvaardigheden te vergroten door middel van hands-on leren.

De teams ontwerpen, bouwen en programmeren een LEGO® robot op de wedstrijdtafel. De missie is om zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen tijdens de finale. 

Binnen het jaarlijkse thema wordt een probleem gepresenteerd waar de wetenschappers en ingenieurs vandaag de dag mee te maken hebben. Het team duikt in de boeken, gaat aankloppen bij experts en denkt out-of-the-box bij het zoeken van een technologische oplossing.

Alsof een plaatsje in de Belux finale nog niet genoeg is, is ons team geselecteerd voor de First Championship in Houston, de wereldbeker van de First Lego League! 

Om hier aan te mogen deelnemen moet ons team het inschrijvingsgeld van maar liefst 2000 dollar bijeensprokkelen voor vrijdag 21/03. Maar hier blijft het niet bij, denk maar aan vliegtickets, verblijf, vervoer ter plaatse,… 

Om dit te verwezenlijken doen wij graag beroep op jullie! Helpen jullie ons onze Amerikaanse droom te verwezenlijken? Alle kleine beetjes helpen! 

Bedrijven en zelfstandigen die graag een sponsorpakket willen kopen mogen mij contacteren voor meer informatie benjamin.haesen@lincparc.be 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/03/2024 gestart
4295x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Linc Parc Lanaken

Actie georganiseerd door:

Benjamin Haesen

Benjamin Haesen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/03/2024 gestart
4295x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog