Terug wat mobiliteit nadat de man ongeneeslijk ziek is verklaard

Terug wat mobiliteit nadat de man ongeneeslijk ziek is verklaard

Terug wat mobiliteit en vrijheid voor een gezin met terminale partner

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Dit gezin heeft zoveel te verduren gehad. De man des huizes is terminaal ziek. Hij heeft nierkanker, deze is uitgezaaid in de longen, lever en botten. Ook heeft hij door de kanker al verschillende beroertes gehad. Dit heeft zeer veel schade aan de hersenen bezorgd. Van de leuke, fitte en actieve man is niets meer over. Hij heeft permanente verzorging nodig. Dit gezin bestaat uit 5kinderen waarvan 1 pleegkind. Dit zijn zulke lieve, hardwerkende mensen. Ze leefde een fantastisch leven. Ze willen hun zorgen alleen dragen, maar de vrouw des huizes is helemaal op. Ze doet alles met openbaar vervoer of te voet. Draagt de zorg voor haar gezin en partner helemaal zelf. Doet werkelijk alles alleen. Dit doet me zoveel pijn, want ze heeft zich altijd ingezet voor iedereen. Wat is er gebeurt? De medische kosten liepen op, en door een administratieve fout hebben ze 5maand heeeeel veeeeeel loonsverlies geleden. De auto werd verkocht. Om zo de kosten te dekken en niemand tot last te zijn. Onder t motto, als alles rond is dat terug in orde. Echter 2jaar later is het nog niet in orde. De toestand van deman des huizes was nog niet zoals nu, en er was nog hoop.

De man des huizes is inmiddels zwaar hulpbehoevend. De medische kosten zijn niet minder geworden. En een rit naar de kliniek is al snel 2uur met openbaar vervoer, dat m'n n zieke partner.

Ook leven ze in een isolement, want je vertrekt niet zomaar even met de bus in deze situatie. 

Graag had ik dit gezin terug wat mobiliteit en vrijheid gegeven. Zodat de wekelijkse ritten naar het ziekenhuis en wat makkelijker zijn, de wekelijkse inkopen geen zware tocht. Dat ze eens buiten kunnen komen, want dit is werkelijk nu zeer moeilijk, zoniet onmogelijk

. Ook voor hun kinderen, dat ze nog eens ergens kunnen komen. Even terug naar het oude normale leven, voor zover dat kan uiteraard.

 Ik wil aantonen dat ze niet alleen zijn en dat er hulp is, net zoals zij ook altijd hulp hebben gegeven. Dat als je goed doet ook goed ontmoet. 

Ik hoop met jullie hulp dit gezin wat licht en vrijheid te bezorgen en een leuke tweedehands wagen te kunnen schenken.

Alvast heel erg bedankt

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/06/2022 gestart
352x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jean Van loon

Jean Van loon

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/06/2022 gestart
352x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog