Tempel Tuin Project

Tempel Tuin Project
Anke Colson

Creatie van een hedendaagse Krachtplek!

 
€ 0 ingezameld

Al jouw steun gaat rechtstreeks naar het planten van bomen en de creatie van een openbare tempel tuin. Deze tuin actie wordt in samenwerking met Sacred woods Creatief Collectief, Sounds of Nature, Andess, Vizualia en Marjolein vzw gerealiseerd.

Dankjewel voor het delen van ons project, mee dromen en doneren! Jouw energie wordt met veel liefde ontvangen.

Over ons

Sacred Woods is een creatief collectief dat families, scholen en communities ondersteunt bij het creëren van tempel plekken in huis, gebouw en tuin. Bezoek de website om ons team te ontmoeten.

Waarom steunen?

Met jouw donatie, draag je bij aan het creëren van hedendaagse krachtplekken. Plaatsen waar je ondergedompeld wordt in healing en magie. Waar je leert dat spiritualiteit een onderdeel is van het dagelijkse leven. Ons doel is om de volgende generatie van dromers en magische zielen samen te brengen in deze "tempel" plekken en hen te ondersteunen.

Welkom

Van harte welkom in ons Sacred Woods Collectief! Volg ons op Instagram of kom erbij in de facebook groep om op de hoogte te blijven van onze projecten en voel je vrij om deel te nemen aan onze activiteiten. Via deze link (YouTube kanaal Anke) kan je deelnemen aan de maandelijkse online meditatie cirkel.

Wat is een tempel tuin?

Stel je voor … dat er bij jou in de buurt een plaats is waar je naartoe kan gaan. Waar je gelijkgestemden ontmoet, in een hedendaagse krachtplek in de natuur.

Sluit de deur van je huis. Laat jouw zorgen en to-do lijstje achter. Het is tijd om de batterijen op te laden, te herbronnen, samen te komen, de magie te laten stromen!

Hier in de tempel tuin ben je welkom om belangrijke momenten in het jaar en in je leven te vieren. Je te verbinding met de natuur, de kruiden, bloemen en bomen langs de paden. Wandel in de spiraal, spoel je zorgen weg bij de bron of vraag de wensboom om ondersteuning. Zoek de stilte op en laat je onderdompelen in de helende kracht van de natuur.

Open de deur van het tempelgebouw en ervaar de vreugde van samen iets te bouwen voor de toekomstige generatie van dromers en magische zielen. Een plaats waar groot en klein leren hoe spiritualiteit in het dagelijkse leven te integreren.

Wat doet dit met jou? Word je hier blij van? Voel je welkom!!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/11/2023 gestart
767x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Sacred Woods Creatief Collectief

Sacred Woods Creatief Collectief

Actie georganiseerd door:

Anke Colson

Anke Colson

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/11/2023 gestart
767x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog