Teleurgesteld in chaletpark

Teleurgesteld in chaletpark
Laurien Mees

Het verblijfpark waar ik mijn chalet kocht verplicht mij tot afbraak van mijn woonst. Mijn chalet is nooit afbetaald geweest.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve mensen, in eerste instantie zou ik nooit beginnen aan iets zoals ´crowdfunding´ maar ik zie geen andere oplossing.

In het jaar 2020 kocht ik een chalet op een verblijfpark. Doordat ik veel tegenslag gekend heb met ex-partners, heb ik nooit de kans gehad om financieel iets op te bouwen. Een chalet leek me daarom de beste, en op termijn goedkoopste, oplossing voor een (toen) alleenstaande dame. Samen met mijn mama en pluspapa renoveerde we de volledige chalet. Drie jaar later, in maart 2023, kreeg ik uit het niets een aangetekende brief in de bus, die me verplichte mijn chalet volledig plat te gooien tegen december 2023. Het chaletpark wilt zijn huurgrond terug, en verplicht mij daardoor tot afbraak van mijn woonst.

De chalet is tot op heden nog niet afbetaald.  Enkel daarvoor moet ik nog 25.000 euro ophoesten. Om iets af te betalen, dat ik niet meer heb. Met de centjes zou ik graag een klein deel van dat bedrag recupereren.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/08/2023 gestart
519x bekeken

Actie georganiseerd door:

Laurien Mees

Laurien Mees

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/08/2023 gestart
519x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog