Tandem fiets voor Leandro (14jarige stoere kerel met een mentale beperking)

Tandem fiets voor Leandro (14jarige stoere kerel met een mentale beperking)
Sandy Berghs

Hoi iedereen, Willen jullie Leandro mee helpen om zen aangepaste tandemfiets zo snel mogelijk te kunnen aankopen

 

Hoi iedereen, 

Het is voor mij als mama van Leandro heel moeilijk om dit berichtje te plaatsen laat staan jullie hulp te vragen omdat vele onder jullie weten dat ik meer een gever ben dan dat ik iets vraag aan de mensen maar heb men stoute laarzen aangetrokken en beginnen typen hier. 

Zoals vele weten heb ik een pracht van een zoon genaamd Leandro 14 jaar met mentale beperking en chromosoom afwijkingen, is hij verzot op fietsen en het buiten zijn.

Nu komt men kleine (grote) smeekbede

we zouden zeer graag een aangepaste tandemfiets willen aankopen alleen is het voor mij als alleenstaande mama (invalide) van 3 prachtige kids niet haalbaar om zo even bijna 5000 euro neer te leggen en vraag ik via deze weg (met zeer rode wangen) of jullie ons willen helpen om Leandro zen droom te kunnen verwezenlijken zodat we binnenkort eindelijk samen buiten kunnen zonder me zorgen hoef te maken dat hij onder een auto ofzo zou terecht komen door zonder enig besef individueel op straat te fietsen (Leandro kan niet lezen, schrijven en verkeer inschatten).

We hebben een paar weken terug een test tandem gehad en hij was gelijk verkocht, hij zei mama als we zo'n fiets hebben kan je me eindelijk eens naar school doen en komen halen (ik heb geen rijbewijs en hang af van vrijwilligers en de schoolbus).

We zijn toen op een hele koude morgen (brrr) naar school gereden in Kessel en hij was zo ma zo fier en blij dat iedereen onderweg heeft mogen mee genieten van zen gezwaai en gelach.

En dat moment heeft me doen smelten en besloten om voor de tandem proberen te gaan via hier, hopelijk kunnen we met zen allen samen deze kanjer het mooiste geschenk van zen best pittig leventje geven.

Alvast een zeer zeer dikke knuffel van Leandro en mezelf  xxx

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/03/2024 gestart
4275x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sandy Berghs

Sandy Berghs

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/03/2024 gestart
4275x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden