Supervlaai Oss

Supervlaai Oss
Sjo-Wah Lain
Deel deze actie via:

Doorstart mogelijk maken om vanuit huis een broodjesbezorgservice op te starten wanneer de zaak gesloten is.

 

De Steunactie

Doelstelling:

Supervlaai Oss wil door als broodjesbezorgservice: ‘Het Lekkerste Broodje van Oss’.

Supervlaai  De Ruwert gaat sluiten na 19 jaar.

De corona nachtmerrie heeft onze winkel hard geraakt. Al ons spaargeld en reserves zijn op. De coffeecorner is al bijna een jaar dicht en er zijn geen of weinig verjaardagen. Daarnaast zijn broodjesbestellingen naar onze vaste bedrijven met 80% verminderd, dit door het vele thuiswerken. We leven nu van een paar broodjesbestellingen die wij naar particulieren bezorgen. Uitzichtloos……...of toch niet?

Inmiddels is de nood zo hoog dat we de huur al hebben moeten opzeggen. Dit betekent dus dat we definitief gaan stoppen met onze vlaaienzaak op de Ruwaard. Wij mogen nu nog tegen een lage huur tijdelijk blijven zitten, om aan de ene kant leegstand te voorkomen en aan de andere kant, ons een beetje door de coronatijd te loodsen. We moeten echter wel verder kijken.

Wat nu?

Onze garage willen wij nu gaan verbouwen tot keuken om na de corona periode onze broodjesservice te gaan exploiteren. Want onze broodjesbezorgservice (www.hetlekkerstebroodjevanoss.nl) liep heel goed en gaat na de Corona periode ook weer goed lopen, daar zijn we van overtuigd. We hebben nu wel hulp nodig om de garage te verbouwen. Elektra, loodgieterswerk, vloer, wanden stucken en tegelen etc maar hier is wel wat geld voor nodig. We hopen dat jullie ons willen supporten in deze doorstart en zullen dan straks weer met veel liefde uw bestellingen komen afleveren.

Sjo-Wah en Pascalle Lain.

 

 

 

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15/02/2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Sjo-Wah Lain

Sjo-Wah Lain

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15/02/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog