Studio-opnames voor Vocal Group LEF

Studio-opnames voor Vocal Group LEF
Vocal Group  LEF

Geef LEF een kickstart door bij te dragen aan studio-opnames van onze favoriete nummers!

 

Na anderhalf jaar stilte door corona, zijn we meer dan klaar om weer op te treden en verder te bouwen aan een vocal group met ambitie!

Niet alleen hebben we grootse ideeën, we staan ook voor een grote uitdaging. Eentje waarbij u kunt helpen! En voor uw hulp mag u wat terugverwachten van ons, namelijk de gemaakte opnames in uw mailbox om nog vaak terug te luisteren én een status als eeuwige vriend van, en zeker met, LEF.

Mocht u ons nog niet kennen: wij zijn Vocal Group LEF uit Twente. Wij timmeren sinds 2017 aan de weg, maar corona heeft ons uiteraard ook in z'n greep gehad. Nu het weer kan, treden we graag zo vaak mogelijk op; bij korenfestivals, evenementen, etc. Studio-opnames zijn dan onmisbaar om onszelf te presenteren bij de aanmelding. Aan een foto hoor je immers niet hoe muzikaal we klinken!

Optreden doen we omdat we het leuk vinden. Wij bezorgen ons publiek graag een muzikale beleving met originele en uitdagende stukken, en dat doen we met veel enthousiasme.

Met optredens proberen we onze kas aan te vullen, en ook op andere vlakken zetten we onze krachten in om geld in te zamelen. Opnames in een studio vragen echter veel van ons budget, daarom hopen we deze droom mede door uw bijdrage te kunnen verwezenlijken.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/11/2021 gestart
1738x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Vocal Group LEF

Vocal Group LEF

Actie georganiseerd door:

Vocal Group  LEF

Vocal Group LEF

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/11/2021 gestart
1738x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog