Studiefinanciering achtervolging

Studiefinanciering achtervolging
Deel deze actie

Restant schuld

0 donaties
€ 0 van € 14.382,7 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

STUDIESCHULD

Inmiddels 34 jaar en een groot deel afgelost. Ik heb nog een schuld openstaan van bijna 15.000 euro. Door deze last kan ik niet verder met mijn leven, ik zou graag de volgende stap willen maken en een huis willen kopen. Helaas zit ik nog op kamers maar dit is niet ideaal als je 34 bent. Mijn kinderwens heb ik opzij gezet omdat ik financieel nog niet stabiel genoeg ben. Ik maak weloverwogen beslissingen hierin, ik wil eerst een huis en alles op orde.
 

Ik heb een groot deel van mijn schulden kunnen aflossen, echter heb ik hierdoor niet kunnen sparen. Ik wil van deze last af zijn, elke dag denk ik eraan en ik kom nu niet vooruit. In mijn leven moest ik snel volwassen worden en mijn eigen boontjes leren doppen, er wordt je alleen niet verteld dat zodra je je volwassen leven start, je met 10-0 achterstaat. Een gebroken gezin en geen ouders om financieel op te kunnen leunen hebben mij er niet van weerhouden om te studeren en er het beste van te maken. 
 

Wie wilt mij helpen om van deze last af te zijn zodat ik eindelijk verder kan? Elke kleine donatie helpt! Ik wil verder en ik zal zodra ik in de positie ben een ander hier ook mee helpen. Studieschulden zijn een topic waar te weinig over gesproken wordt, naar mate je ouder wordt neemt de stress meer toe en schulden stapelen zich in sommige gevallen op. Een huis kopen wordt onmogelijk omdat je niet voldoende kunt lenen bij de bank, dit is een groot probleem onder de mensen van mijn leeftijd. Een aanvraag tot kwijtschelding via mijn oude decaan mocht niet baten, de tussenperiode zou te lang zijn en daarom niet relevant om erin te duiken. Ik had alle stukken netjes opgevraagd bij de belastingdienst om aan te tonen dat er magere jaren waren waarin ik maar 6000/7000 euro per jaar verdiende als flexwerker, het is altijd aanpoten geweest. De bereidwilligheid van de HvA was helaas teleurstellend, daarom doe ik nu een beroep op jou beste lezer, ik kan het niet meer alleen.
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/08/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Karin Mahler

Karin Mahler

0 donaties
€ 0 van € 14.382,7 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/08/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
Andere acties in: Onderwijs
Misbruik melden